oficialni-predstaveni-l-a-noire
Novinka Oficiální představení L.A. Noire

Oficiální představení L.A. Noire

sleepless.

sleepless.

26. 9. 2006 06:14
Reklama

Když se Brendan McNamara rozhodl v roce 2004 odejít z SCE London do rodné Austrálie a založit tam vlastní vývojový tým, tak jsme jen obrátili oči v sloup. Abychom to vysvětlili, tak McNamara je člověk odpovědný za scénář a vlastně i výslednou podobu ne moc povedené (příběh a nápady dobré, hratelnost mizérie), ale komerčně úspěšné PS2 akce The Getaway. V dnešní době však rozhoduje právě úspěch komerční, který McNamarovi dodal hodně kuráže k tomu, aby si u protinožců založil studio Team Bondi a za peníze společnosti Sony začal pracovat na prvním, tehdy ještě PS3 only, titulu.

Identita tohoto titulu zůstávala hodně dlouho utajená a k prvnímu veřejnému představení došlo vlastně až nyní (i když neoficiální informace se objevila už v červnu). Neobešlo se to však bez poměrně velkého překvapení. K tomu však až později. První hra od Team Bondi se jmenuje L.A. Noire a jedná se prý o next-gen kriminální thriller odehrávající se v Los Angeles 40. let minulého století. Už samotný název napovídá, že na nebohé hráče čeká vyšetřování několika vražd ve stylu klasických černobílých noir detektivek. L.A. Noire  je totiž interaktivní detektiva zasazená do relativně otevřeného herního světa plného falešných lidí, korupce, ale i naděje.

Teď k tomu překvapení. Původně měla hru vydávat společnost Sony a mělo jít o PS3 only projekt. V mezičase se však situace tak nějak změnila, protože vydavatelem hry nebude společnost Sony, ale společnost Rockstar Games a hra už podle všeho nevyjde pouze na PS3, ale i na Xboxu 360. To však v této chvíli nemůžeme potvrdit. Tvůrci totiž zatím neoznámili, které platformy se L.A. Noire dočkají. Schovávají si to až na 5. října, kdy se možná dočkáme konkrétních informací, screenshotů a regulérního traileru. Zatím je k dispozici pouze tohle teaser video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama