playstation-3-periferie-jake-a-za-kolik
Novinka PlayStation 3 periférie - jaké a za kolik

PlayStation 3 periférie - jaké a za kolik

sleepless.

sleepless.

20. 10. 2006 07:50
Reklama

Společně s konzolí samotnou budou 17. listopadu na trhu, pouze v severní Americe samozřejmě, k dispozici celkem 4 oficiální periférie, jejichž cena se rozhodně za lidovou označit nedá. Přinejmenším v jednom případě se dá dokonce hovořit o ceně docela extrémní. Týká se to HDMI kabelu, který není součástí základního balení ani jedné z verzí PS3, nad čímž jsme se tak trošku čertili už letos v létě. Oficiální HDMI kabel od Sony bude stát 49.99 dolarů, aniž by se nějakým způsobem lišil (alespoň to tak z dostupných informací vyplývá) od HDMI kabelu standardního, který se dá běžně sehnat za třetinovou cenu a měl by majitelům HDTV posloužit úplně stejně.

V případě PS3 Memory Card adaptérů je situace trošku jiná. Jiný způsob převedení uložených pozic z PS2/PSX paměťovek totiž neexistuje a ti co si své sejvy budou chtít zachovat i pro hraní na PS3, si tak adaptér budou muset koupit. Stát je to bude 14.99 dolarů, což není zas tak hrozné. Na druhou stranu je však třeba pamatovat na to, že většina hráčů použije adaptér pouze jednou.

Cena ovladače SIXAXIS byla společností Sony nastavena víceméně podle očekávání. Zájemci za něj zaplatí 49.99 dolarů, což není ani málo, ani moc. Zákazníci za své peníze dostanou ovladač fungující po 2 hodinách nabíjení až 30 hodin, který s PS3 komunikuje buď přes USB kabel, nebo skrze bezdrátovou technologii Bluetooth. PS3 bude schopna pojmout připojení až 7 ovladačů zaráz.

Čtvrtou periférii, jež bude zájemcům při launchi v NA nabízena, je dálkové ovládání určené primárně k ovládání všech multimediálních funkcí PS3, což platí hlavně pro přehrávání Blu-ray, či DVD filmů. Dálkáč bude stát 29.99 dolarů a prvních 50 000 budoucích majitelů PS3 si jej bude moci hnedle otestovat na Blu-ray filmu Talladega Nights: The Legend of Ricky Bobby. Právě ten bude součástí balení prvních 50 000 kusů PS3, tak jako byl součástí základního balení PSP Spider-Man 2 na UMD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama