sony-trva-na-breznovem-launchi-ps3-v-evrope
Novinka Sony trvá na březnovém launchi PS3 v Evropě

Sony trvá na březnovém launchi PS3 v Evropě

sleepless.

sleepless.

13. 11. 2006 11:14 2
Reklama

Když se v průběhu minulého týdne objevil na polo-oficiálním Sony blogu Three Speech přepis části rozhovoru Phila Harrisona pro oficiálním britský Playstation magazín, tak to vyvolalo poměrně živé spekulace o tom, zda-li k launchi PS3 v Evropě dojde skutečně v březnu příštího roku. Phil Harrison totiž během výše zmíněného rozhovoru řekl, že vzhledem k několika minulým fiaskům s plánovaným globálním launchem PS3 v USA, EU a Japonsku, ze svých úst nevypustí žádná prohlášení týkající se definitivního potvrzení launche PS3 v Evropě.

Není to prý jeho práce komentovat problémy s produkcí a dodávkami PS3. Jediné co k tomu může říci je to, že řada hodně chytrých a šikovných lidí pracuje na tom, aby produkce PS3 nabrala co největší rychlost a společnost Sony tak mohla uspokojit poptávku. Ve skutečnosti už prý produkce nabírá požadovanou rychlost. Jen je to příliš pozdě na to, aby mohl prodej PS3 v Evropě začít ve stejný čas jako v severní Americe.

Společnost Sony samozřejmě nemá zájem na tom, aby se jakkoli spekulovalo o platnosti březnového termínu launche PS3 v Evropě. Proto se dnes na GamesIndustry.biz objevilo oficiální stanovisko Sony tlumočené šéfem komunikace SCE Europe Nickem Sharplesem, podle něhož se Sony pořád drží svého plánu, který počítá s tím, že k zahájení prodeje PS3 v Evropě dojde v březnu příštího roku. Až další měsíce však ukáží, jak urputně se Sony svého plánu skutečně drží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama