harrison-o-vyvoji-killzone-2-a-ps3-online-sluzbe
Novinka Harrison o vývoji Killzone 2 a PS3 online službě

Harrison o vývoji Killzone 2 a PS3 online službě

sleepless.

sleepless.

14. 11. 2006 10:09
Reklama

Na polo-oficiálním Sony blogu Three Speech se objevil další výňatek z rozhovoru šéfa Sony Worldwide Studios Phila Harrisona pro oficiální britský PlayStation magazín. Tentokrát se otázky a odpovědi týkaly několika odlišných témat a nevyhnuly se ani sdílení záznamů z her mezi hráči a průběhu vývoje Killzone 2. Ze všeho nejdříve Harrison odpověděl na otázku, který z PS3 launch titulů bude podle něj nejprodávanější. Harrison se k tomu vyjádřil diplomaticky. Žádnou konkrétní hru nejmenoval a dodal, že strategie Sony nepočítá s jedním výrazným titulem, ale s širokou nabídkou titulů různých žánrů, aby si z nich mohli vybrat zákazníci s odlišnými osobními preferencemi.

Daleko zajímavější odpověď poskytl Harrison na otázku týkající se PlayStation online služby, respektive toho co všechno bude uživatelům nabízet ode dneška za rok. Harrison nastínil, jak si budou majitelé PS3 moci stahovat trailery, dema, wallpapery i nová hudební alba, budou sledovat videa na YouTube, číst editoriál posledního PlayStation magazínu, komunikovat s kamarády a samozřejmě hrát. Kromě toho se však budoucí majitelé PS3 dočkají i možnosti sdílení záznamů z her. Nepůjde o tradiční replaye, ani prosté záznamy v jednom z podporovaných videoformátů, které by byly pro sdílení příliš velké. Sony prý hledá řešení, které by umožnilo sdílení malých souborů, jež by obsahovaly data o videozáznamu namísto samotného videozáznamu. Údajně jde o inovátorské řešení, s nímž zatím nikdo nepřišel a původně bylo vyvíjeno pro blíže nespecifikovanou hru.

No a nakonec se Harrison nevyhnul ani otázce, jež se týkala stavu vývoje FPS Killzone 2, která byla poprvé presentována na E3 2005 prostřednictvím CG traileru. Harrison přiznal, sama společnost Sony od hry hodně očekává. Proto k její presentaci nedojde dřív, než bude skutečně co ukázat - tzn. až v příštím roce. Podle Harrisona bud Killzone 2 šokovat a tvrdí, že vývoj pokračuje podle plánu. Některé prvky prý už nyní svojí kvalitou převyšují to co bylo k vidění v E3 2005 traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama