gran-turismo-hd-nebude-jen-demo
Novinka Gran Turismo HD nebude - jen demo

Gran Turismo HD nebude - jen demo

sleepless.

sleepless.

1. 12. 2006 12:15 2
Reklama

Tvůrci z Polyphony Digital neví, co chtějí. Vážně o tom nemají ani páru. Svědčí o tom způsob, jakým zacházejí z titulem Gran Turismo HD, který byl původně pouze konceptem a posléze z něj byl udělán regulérní titul, respektive kostra regulérního titulu. Informace o tom jsou k dispozici v této novince.

Jenže to co platilo ještě před pár týdny už nyní neplatí. Plány na letošní japonské vydání GT HD padly a namísto toho bude japonským majitelům PS3 k dispozici Gran Turismo HD demo, které si budou moci stáhnout z PlayStation online služby. Demo bude obsahovat 10 vozů, dvě varianty jedné trati, dva herní módy (Time Attack, Drift trial) a globální žebříček, do něhož se budou odesílat výsledky hráčů z celého světa, vlastně z Japonska.

Zda-li se majitelé PS3 dočkají v následujících měsících vydání plné verze GT HD, to se teprve uvidí. Spíše se však zdá, že ne. Tvůrci se budou věnovat vývoji Gran Turismo 5 a přinejlepším pak na PlayStation Online storu nabídnou možnost koupit si pro GT HD demo nový obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama