uprimny-a-mozna-opily-david-jaffe-o-god-of-war-iii
Novinka Upřímný a možná opilý David Jaffe o God of War III

Upřímný a možná opilý David Jaffe o God of War III

sleepless.

sleepless.

4. 12. 2006 12:55 1
Reklama

Někoho to možná překvapí, ale vývojáři jsou naprosto normální lidé, takže i oni mají své slabé chvilky, kdy dokáží (zřejmě z legrace, nebo ne?) poslat poblíž stojícího PR pracovníka (který se snaží vyžehlit co se dá) do háje a začnou hovořit na rovinu, možná až příliš na rovinu. Podobně slabou chvilku měl během společenské akce ve slavné vile Playboy Mansion designér God of War a Twisted Metal titulů David Jaffe, jehož si s kamerou odchytili redaktoři Game Trailers, kteří s ním natočili docela povedené interview. Otázky lidí za kamerou jsou v tomto případě nepodstatné, protože nic klasičtějšího se ani vymyslet nedá.

Výjimečně dobře naladěný Jaffe, který sám o sobě tvrdí, že je opilý (ačkoli tak nevypadá a moc mu nevěříme) však vlastně žádné otázky nepotřeboval. Hovořil sám od sebe a kromě přehnaně častého používání slovíčka fu*k neustále zdůrazňoval, že žádný God of War III titul ve vývoji není. Začal prý na něm pracovat teprve před pár dny a tato práce má prý podobu otevřeného notebooku, kam si zapisuje nápady a poznámky. Doufá však, že se dříve, či později objeví někdo od Sony a vývoj GoW III oficiálně posvětí. V tom případě půjde samozřejmě o PS3 titul. Do řečí ohledně GoW III se Jaffemu snaží skočit PR Jeff Reese, ale je promptně umlčen a na konci videa odeslán do háje, slušně řečeno.

Jinak Jaffe povídá o tom, jak věří v úspěch PlayStation Network a zároveň na rovinu říká, že průkopníkem na tomto poli byla s Xbox Live službou společnost Microsoft, což jí nelze upřít. Za zmínku stojí i Jaffeho vyznání pro lidi z NeoGaf fóra. Přiznává, že je druhořadý game designér a ví to. Stejně tak dobře ví, že soubojový systém v God of War je horší, než v Devil May Cry sérii. Dělá prý všechno co je v jeho silách, aby byl nejlepší. Vyjádřeno slovy to nevyzní tak, jako když se na to podíváte sami na YouTube. Opravdu to stojí za to, hlavně přiznání o tom, jak Jaffe pokazil PSP verzi God of War.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama