probehla-uz-reinkarnace-clover-studia
Novinka Proběhla už reinkarnace Clover Studia?

Proběhla už reinkarnace Clover Studia?

sleepless.

sleepless.

2. 1. 2007 08:56
Reklama

Když vyšlo v polovině října najevo, že oprávněně opěvovaný tvůrčí tým Clover Studio z rozhodnutí vedení spol. Capcom končí, tak to spousta hráčů doslova a do písmene oplakala. Ti co to neudělali tehdy to zcela určitě udělají během několika málo týdnů, až se jim do ruky dostane PAL verze vskutku božského titulu Okami. Právě vydáním Okami a humorné mlátičky God Hand se tvůrci z Clover Studia s hráči rozloučili, takže lze s klidným svědomím říci, že odešli s grácií a na vrcholku svých tvůrčích sil.

Musíme si však uvědomit, že vývojáři, kteří byli kreativními tahouny studia neskončili a jejich profesionální kariéry pokračují dál. Shinji Mikami, Atsushi Inaba i Hideki Kamiya se produkci her věnují i nadále a jen těžko lze předpokládat, že se ze dne na den změní a začnou produkovat hry zcela jiného charakteru, než ty co od nich vzešly pod hlavičkou Clover Studia.

Tak například Shinji Mikami pracuje stále pro Capcom, byť ne jako stálý zaměstnanec, ale jen na smlouvu. Producent Okami Atsushi Inaba prý podle zvěstí šířených skrze Kotaku nezahálí a v současné době už v rámci svého nového studia v Ósace chystá další – nové tituly. Na 50% procent už se k němu přidal i bývalý spolupracovník Hideki Kamiya, ale dokud to nepotvrdí sami výše zmínění vývojáři, tak to je stále jenom zvěst, spekulace, šuškanda, jakkoli to chcete nazvat. Každopádně tuto spekulaci vítáme s radostným výrazem na tváři a tajně doufáme, že se co nejdříve promění ve skutečnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama