ea-vyda-mercenaries-2-na-ps3-az-koncem-roku
Novinka EA vydá Mercenaries 2 na PS3 - až koncem roku

EA vydá Mercenaries 2 na PS3 - až koncem roku

sleepless.

sleepless.

2. 2. 2007 07:49
Reklama

Zatímco první Mercenaries titul vydala (a přítomností modelu Indiana Jonese obdařila) společnost Lucas Arts, tak ten druhý pomůže na trh dostat společnost….ale ne, ještě vám to neřekneme. Nejdříve si musíme připomenout, že první zmínka o Mercenaries 2 padla už v květnu minulého roku během E3, když hru oficiálně představili sami tvůrci z Pandemic/BioWare.

Od té doby se jen čekalo na to, kolik vydavatelských společností se bude o vydavatelská práva Mercenaries 2 prát a kdo nakonec zvítězí. Navzdory očekáváním se však o Mercenaries 2 nikdo nepral. Hra byla celou tu dobu až donedávna bez vydavatele, respektive distributora a právě kvůli tomu se dlouhé nevědělo, zdali Mercenaries 2 bude skutečně PS3 exkluzivní hra, nebo se jí dočkají i majitelé jiných platforem.

No a teď už vám můžeme konečně říci, že Mercenaries 2 vydá společnost Electronic Arts, byť se slušelo dodat, že spíše než vydavatelské povinnosti, bude EA v případě titulu Mercenaries 2 plnit jen distributorské povinnosti. Hra bude totiž vydána a distribuována v rámci partnerského programu, pod nímž například vyšly přes EA i všechny hry od Valve. V rámci takového partnerského programu EA obvykle poskytuje jenom své distribuční kanály a zbytek už je na partnerovi, v tomto případě Pandemic/BioWare. Každopádně, Mercenaries 2 je pořád PS3 exkluzivní titul a co hůře/lépe, s jeho vydáním se počítá až na vánoce tohoto roku. Takže se na hru bude čekat celý rok – nejméně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama