suskanda-demo-killzone-2-drive-nez-halo-3-beta
Novinka Šuskanda: demo Killzone 2 dříve než Halo 3 beta

Šuskanda: demo Killzone 2 dříve než Halo 3 beta

sleepless.

sleepless.

6. 2. 2007 10:37
Reklama

Poprvé a naposled měli hráči možnost vidět FPS Killzone 2, nebo alespoň filmeček ukazující, jak bude hra vypadat, už před více než dvěma roky na E3 2005. Od té doby probíhá vývoj tohoto titulu v naprostém utajení a jen čas od času se o hře zmíní někdo od Sony. Například v listopadu minulého roku prohlásil Phil Harrison, že bude hra prezentována až nastane ten správný čas. No a pak se na začátku ledna tohoto roku zmínil víceprezident marketingu SCEA Peter Dille v rozhovoru pro Game Informer o tom, že Killzone 2 vyjde ještě letos. Jinak je okolo Killzone 2 až nezdravě ticho, což by se však mělo hodně brzy změnit.

Na svém blogu to tak alespoň tvrdí jeden z redaktorů 1up Luke Smith, kterému blíže neupřesněné zdroje prozradily, že mají hráči očekávat hratelnou demoverzi Killzone 2 ještě dříve, než společnost Microsoft a tvůrci z Bungie spustí letos na jaře veřejný multiplayer betatest FPS Halo 3. Stejné zdroje prý tvrdí, že se vývoj Killzone 2 nachází v daleko pokročilejší fázi, než si většina z nás myslí a například online multiplayer segment Killzone 2 je prý hratelný už více než  rok.

Onen utajený zdroj dále potvrdil, že se společnost Sony rozhodla Killzone 2 neukazovat kvůli tomu, aby tím zbytečně nesebrala vítr z plachet launchové FPS Resistance: Fall of Man od týmu Insomniac. Luke Smith předpokládá, že se o demoverzi Killzone 2 dozvíme už díky projevu Phila Harrisona na GDC 2007, k němuž dojde 7. března. Pokud tomu tam skutečně bude, tak to znamená, že se dema Killzone 2 dočkáme určitě nejpozději při evropském launchi PS3, který je naplánován na pátek 23. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama