metal-gear-solid-film-produkuje-sony-pictures-ent
Novinka Metal Gear Solid film produkuje Sony Pictures Ent.

Metal Gear Solid film produkuje Sony Pictures Ent.

sleepless.

sleepless.

9. 2. 2007 07:35
Reklama

Tři čtvrtě roku byli fanoušci série Metal Gear Solid ponecháni ve stavu napjatého očekávání, než jim bylo prozrazeno, kdo vlastně připravuje oficiálně posvěcený Metal Gear Solid film, jež byl potvrzen už na E3 2006 skrze firemní brožuru společnosti Konami. Dlouhé čekání ukončil krátkou notickou během své řeči na D.I.C.E. Summitu až víceprezident Sony Pictures Entertainment Yair Landau.

Právě jeho společnost totiž ve spolupráci s Konami a Kojima Productions MGS film produkuje. Landau bohužel neprozradil žádné další podrobnosti, třeba o tom, kdo film režíruje, v jakém stádiu produkce se film nachází a tak dále. Prozradil jen to, že je Metal Gear Solid opravdu hodně filmová hra, která se moc dobře hodí k natáčení filmu. Otázkou však prý zůstává, jak proměnit Snakeova herní dobrodružství z MGS do podoby filmu s regulérním zakončením, který naplní to co diváci očekávají?

Landau dále naznačil, že Sony Pictures Entertainment nechystá jenom film na motivy Metal Ger Solid, ale i na motivy dalších her. V současnosti prý SPE spolupracuje s nejmenovaným producentem na filmu inspirovaném populárním MMO titulem EverQuest. Nic dalšího však Landau neprozradil a jak je výše uvedeno, tak odmítl jmenovat i jméno producenta, který na filmu pracuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama