info-o-producentech-metal-gear-solid-filmu
Novinka Info o producentech Metal Gear Solid filmu

Info o producentech Metal Gear Solid filmu

sleepless.

sleepless.

10. 2. 2007 09:35 5
Reklama

Včera (vlastně už předevčírem) vyšlo skrze projev Yaira Landaua na D.I.C.E. Summitu najevo, že produkci dlouho chystaného Metal Gear Solid filmu bude mít na starosti společnost Sony Pictures Ent.  a dnes se na Hollywood Reporter objevily další – doplňující informace.

Práva na produkci MGS filmu sice patří Sony Pictures, ale produkce samotná bude probíhat v Columbia Pictures, což je část skupiny Columbia TriStar Motion Pictures, která patří Sony Picutres Ent. Podle dosavadní informací půjde o futuristický špiónský thriller, který bude postaven na událostech z MGS titulu pro PSX z roku 1998, kdy je Solid Snake povolán ještě jednou „naposledy“ do akce. Jeho úkolem je infiltrace tajné základny na Aljašce, odkud světu hrozí nukleárním útokem členové organizace Fox Hound. Více nemá cenu prozrazovat. Navíc je možné, že bude příběh filmu následovat úplně jinou cestou, než kterou nabral ve hře.

Hlavním producentem filmu bude Hideo Kojima, který však bude na skutečnou výrobu filmu jen dohlížet. Zajišťovat ji totiž bude producent Michael De Luca (Zathura: A Space Adventure, Ghost Rider), který bude spolupracovat s pány Dougem Belgradem a Samem Dickermanem ze Sony, ale i Joshem Bratmanem, jenž se v prvé řadě postaral o to, že práva na MGS film získala Sony Pictures.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama