god-of-war-pro-psp-homepage-god-of-war-ii
Novinka God of War pro PSP? – homepage God of War II

God of War pro PSP? – homepage God of War II

sleepless.

sleepless.

11. 2. 2007 10:25
Reklama

Máme-li věřit informaci ze španělské herní sajty MariStation, tak tvůrčí tým Ready at Down pracuje (ve spolupráci s týmem SCEA Santa Monica) v současnosti na novém God of War titulu, tentokrát však pro handheld Sony PSP. Nemá jít o port ani  remake, ale zbrusu nový titul, jež erý využívá interně vyvinuté technologie, kterou tvůrci z Ready at Dawn úspěšně prezentovali prostřednictvím svého prvního (a opravdu skvělého) PSP titulu Daxter.

Zdrojem této informace je blíže nespecifikovaný člověk z Rady at Dawn, podle něhož by měl God of War na PSP vyjít už koncem tohoto roku. Pokud je to pravda, tak se snad už brzy dočkáme oficiálního představení. Snad to vyjde. V této souvislosti určitě stojí za to zmínit, že hlavní designére Daxtera - Michael John, během D.I.C.E. Summitu v Las Vegas prohlásil, že spolu s tvůrci z Ready at Down připravuje (sám Michael John není v RaD zaměstnán a pracuje na volné noze) další poměrně velký titul, o němž zatím nemůže hovořit. Že by to byl právě God of War pro PSP?

No a když už se bavíme o God of War sérii, tak je třeba upozornit na právě spuštěnou homepage titulu God of War II, který už brzy vyjde v severní Americe a v průběhu dubna se dostane i do Evropy. Na homepage je k dispozici krátké nastínění zápletky, je zde k vidění nový streamovaný trailer, sada screenshotů i spousta nádherných artworků a to všechno je zabaleno do datové hodně náročné, ale zato stylové a celkově povedené prezentace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama