seeds-novy-tym-tvurcu-okami
Novinka Seeds – nový tým tvůrců Okami!

Seeds – nový tým tvůrců Okami!

sleepless.

sleepless.

15. 2. 2007 10:44 3
Reklama

Jedno hráčské oko nezůstalo suché, když vyšlo v říjnu minulého roku najevo, že společnost Capcom oficiálně ukončila činnost týmu Clover Studio, jež má na svědomí takové skvosty jako Okami, dnes recenzovaný God Hand, Viewtiful Joe tituly a podivnou hru Killer 7. Nebudeme se tu znova sáhodlouze rozepisovat o tom, proč ke zrušení Clover Studia došlo. Všechno je popsáno v této a této novince. Clover Studio už je totiž minulost, kterou nikdo nevrátí a hlavně k tomu zřejmě nebude mít ani žádný racionální důvod.

Budoucnost se totiž jeví značně růžově a má tvář tvůrčího týmu Seeds. Právě tak totiž Atsushi Inaba pojmenoval své nové studio, které bylo podle informace z homepage založené už v srpnu 2006 – několik měsíců před oficiálním koncem Clover Studia (o němž tak bylo rozhodnuto dlouho dopředu). O tom, že Inaba formuje nové studio se přitom spekulovalo už na začátku roku, kdy se skrze Kotaku rozšířila do celého světa informace, že nové Inabovo studio bude fungovat v Osace a jeho činnost bude jištěna poměrně štědrým zdrojem financí neznámého původu.

No a nyní se z této spekulace vyklubala jistota, která má podobu týmu Seeds, jehož vedení netvoří jenom Inaba, ale i další lidé z Clover Studia – jmenovitě Shinji Mikami, Nao Ueda, Yuta Kimura, Mari Shimazaki, Masami Ueda a Hideki Kamiya. Když to tedy zjednodušíme, tak se celé Clover Studio jenom přesunulo, přejmenovalo na Seeds a zřejmě změnilo vydavatele, s nímž spolupracuje. Oficiální homepage žádné konkrétní informace o chystaných titulech neobsahuje, ale vzhledem k tomu, že Seeds vedou výše zmínění pánové a dáma, tak to rozhodně nebude produkce ordinérní ani obyčejná. Jinak řečeno videoherní magie pod taktovkou Clover Studia, respektive týmu Seeds pokračuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama