kolik-zaplatime-za-ps3-hry
Novinka Kolik zaplatíme za PS3 hry

Kolik zaplatíme za PS3 hry

sleepless.

sleepless.

26. 2. 2007 12:50 1
Reklama

Sice s osekanou zpětnou kompatibilitou PS2 her, ale přeci jenom se už za necelý měsíc dočkají všichni zájemci konzole PS3, která k evropským (ale i australským, africkým, novozélandským a blízkovýchodním) břehům dorazí 23. března. Ti co si chtějí konzoli koupit a nemají pod palcem nadité bankovní konto (tzn. zřejmě drtivá většina) už tak určitě začínají pomalu počítat nastřádané peníze, aby věděli, kolik ještě musí naškudlit. 

Určitě přitom počítají s tím, že musí našetřit nejenom na konzoli samotnou, ale i na nějakou tu hru. Jistě, Gran Turismo HD sice bude ke stažení zadarmo hned při launchi, ale to na moc dlouho nevystačí. Alespoň jednu hru si bude určitě chtít koupit každý. Proto se hodí aktuálně zveřejněné oficiální informace od společnosti Sony, která oznámila ceny first-party her – tradičních krabicových i těch digitálních.

First-party hry od Sony na Blu-ray discích se budou v obchodech prodávat za 59.99 Euro, což je cena, kterou každý očekával. Právě za tuto cenu si budou zájemci moci zakoupit hned při launchi některý z titulů Motorstorm, Resistance: Fall of Man, Genji: Days of The Blade, Ridge Racer 7 a Formula One Championship Edition.

Spoustu hráčů však určitě nebude zajímat jenom nabídka her klasických, ale i nabídka titulů, jež budou šířeny digitálně skrze PlayStation Network. Mezi ně patří například bojovka Tekken 5: Dark Resurrection, nebo zajímavý akční titul flOw. Tyto a další hry budou na PSN k dispozici za ceny v rozmezí 2.99 – 9.99 Euro. Bohužel jenom po určitou dobu. Po jejím uplynutí se ceny za tyto tituly posunout o trošku výše, zřejmě na nějakých 15 Euro maximálně. No a doplňkový obsah, což znamená tratě, nová vozidly, herní módy a tak dále, se bude prodávat za 0.99 Euro. Bohužel zatím nemáme informace týkající se PSX her, jež budou na PSN k dispozici a nevíme ani za kolik budou k dispozici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama