1000-ps2-her-pro-eu-launch-ps3
Novinka 1000 PS2 her pro EU launch PS3

1000 PS2 her pro EU launch PS3

sleepless.

sleepless.

1. 3. 2007 15:22 1
Reklama

Bouři nevole, která následovala po oznámení společnosti Sony, že PALová verze konzole PS3 nebude obsahovat Emotion engine čip z PS3 a všechny PS2 hry tak na PS3 poběží v emulaci, což bude mít negativní vliv na množství zpětně kompatibilních PS2 titulů, se během krátkého rozhovoru na polooficiálním blogu Three Speech snažil uklidnit Phil Harrison. Podle něj prý problém s osekanou zpětnou kompatibilitou PS2 her u PAL verze PS3 není vlastně žádný problém.

Počet PS2 her, které na PS3 v době evropského launche (23. března) poběží, se prý každý den mění  - narůstá a tento trend bude pokračovat i po launchi. Cílem Sony však je, mít v den launche zpětně kompatibilních více než 1000 PS2 her, což nezní špatně. Nevylučuje se tím však možnost, že zrovna vaše hra bude tisící a první. V tom případě nezbude nic jiného, než čekat na další softwarový update, skrze něž bude zpětná kompatibilita PS2 her na PS3 dále rozšiřována.

Podrobné informace, která PS2 hra na PS3 bude fungovat a která ne, se zájemci dozví až ve chvíli, kdy se na oficiální evropské homepage PlayStation 3 objeví seznam komaptibilních PSX a PS2 her, tak jako je dostupný na severoamerické a japonské homepage PS3. Tento seznam bude podle všeho dostupný až těsně před launchem. V té době už se potenciální zájemci o PS3 budou možná zajímat o jiné tituly, či možnosti PS3, jež budou podle všeho oznámeny během GDC v San Fraciscu, která se koná od 5. do 9. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama