detaily-o-novem-obsahu-pro-resistance-fall-of-man
Novinka Detaily o novém obsahu pro Resistance: Fall of Man

Detaily o novém obsahu pro Resistance: Fall of Man

sleepless.

sleepless.

5. 3. 2007 15:59 1
Reklama

Zhruba před týdnem naznačil Phil Harrison v rozhovoru pro Level Up, že tvůrci z týmu Insomniac chystají nový obsah pro FPS Resistance: Fall of Men, která je v severní Americe k dispozici už od listopadu minulého roku a v Evropě se jí hráči dočkají spolu s konzolí samotnou 23. března. Harrison však tehdy nezmínil nic konkrétního. Neřekl, co konkrétně obsahový update nabídne. To jsme se dozvěděli až dnes, kdy společnost Sony vydala oficiální tiskovou zprávu. No a z ní vyplývá, že obsahový update vyjde 23. března, tedy v den, kdy se hra objeví na pultech obchodů v Evropě. Update bude všem majitelům hry k dispozici zdarma a nabídne dva nové online multiplayer módy Team Conversion a Assault.

Team Conversion je týmová verze už existujícího módu Conversion, zatímco Assault mód je zbrusu nový a je postaven na konceptu, v jehož rámci musí útočící strana nejdříve zneškodnit obranu základny soupeře, než se pak vrhne na základnu samotnou. Úkolem druhé strany je samozřejmě obrana základny, popřípadě protiútok na základnu soupeře. Dalším novým prvkem, který update přinese je tzv. spectator camera, která hráčům umožní sledovat boj aniž by se jej účastnili. No a v neposlední řadě by měl update přinést možnost zapnout ve hře radar a měl by vylepšit fungování Matchmaking systému, který by měl být rychlejší a celkově spolehlivější.

Další obsahový update pro Resistance pak bude k dispozici v průběhu května a kromě jiného přinese dvě nové multiplayer mapy, možnost stahovat mapy přímo ze hry, možnost globálního hraní (tzn., že spolu – proti sobě v MP budou moci hrát lidé z různých konců světa bez ohledu na to, jakou mají verzi hry) a globální žebříčky na www.myresistance.net, jež se budou dát filtrovat podle několika různých kritérií. Co se oněch dvou nových map týče, tak o jejich příběhovém pozadí se hráči dozví více ne oficiální homepage. Jedna z nich je situovaná do Westmorlandu v severní Anglii, kde hráče čeká boj proti Chiméře v zasněžených lokacích. Druhá mapa je situovaná do Cambornu, kde hráče čeká boj na zemi i v podzemních lokacích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama