god-of-war-pro-psp-potvrzen
Novinka God of War pro PSP potvrzen

God of War pro PSP potvrzen

sleepless.

sleepless.

5. 3. 2007 07:48
Reklama

Tři týdny stará spekulace o tom, že se majitelé handheldu Sony PSP dočkají God of War titulu, byla nakonec pravdivá. Jen pro úplnost, zhruba v polovině dubna se na španělské sajtě MariStation objevila informace o tom, že tvůrčí tým Ready at Down (Daxter pro PSP) pracuje na novém (tedy žádný port z PS2) God of War titulu, který by měl vyjít už na konci roku. Zdrojem této informace byl přitom někdo neznámý právě z Ready at Down.

Potvrzení toho, že God of War na PSP skutečně vyjde, přinesl blog jednoho z redaktorů 1up, kterému se s předstihem dostala do rukou kopie NTSC originálky PS2 titulu God of War II. No a po jejím rozbalení a prozkoumání se pak ukázalo, že se na zadní straně manuálu nachází teaser obrázek s logem God of War a hlavně logem PSP a letopočtem 2007. Víceméně už tedy není co řešit. GoW na PSP se objeví ještě letos.

Možná, že bude hra představena už tento týden u příležitosti konání GDC 07 v San Franciscu, ale moc šancí tomu nedáváme. Zvlášť ne poté, co si zřejmě společnost Sony vyžádala změnu původního obrázku v blogpostu na 1up, kde už nyní není k vidění zadní strana manuálu s GoW PSP teaserem, ale přední strana manuálu s logem GoWII. Vzhledem k tomu, že už se však původní informace stačila docela rychle rozšířit, tak Sony se svoji snahou všechno ututlat přichází s křížkem po funuse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama