prvni-info-o-novych-modech-pro-motorstorm
Novinka První info o nových módech pro MotorStorm

První info o nových módech pro MotorStorm

sleepless.

sleepless.

12. 3. 2007 07:13
Reklama

Závodní titul MotorStorm patří zcela evidentně k tomu nejlepšímu, co bude pro konzoli PlayStation 3 při jejím evropském launchi k dispozici. Neznamená to však, že jde o bezchybnou hru, to ani omylem. Například chybí cokoli jako samostatný závod, kdy si hráč vybere trať, vůz i obtížnost a vyrazí na trať. Ostatně on je singleplayer obsah v MotorStorm vůbec mírně omezen, což tvůrci z Evolution Studios dobře ví a hodlají to napravit prostřednictvím obsahových updatů. Jeden z nich už mají rozpracovaný a prezentovali jej na GDC 07 v San Franciscu.

Hráči v něm najdou přinejmenším dva nové módy a jednu částečně novou trať. Nejdříve tedy k těm módům. Tím prvním je mód zvaný Eliminator, v němž jde o to, zůstat na trati až do konce závodu. Každých 30 bude v tomto módu ze hry vyřazen závodník na posledním místě a body získá pouze ten, který na trati zůstane sám. Druhým chystaným módem je klasika Time trial, kdy hráč závodí na trati o to, aby zajel co nejlepší čas. Po prvním zajetém kole se přitom hráči objeví jako soupeř jeho vlastní duch. Své nejlepší ghosty, respektive duchy na jednotlivých tratích přitom bude hráč moci uploadovat na centrální server k porovnání s ostatními hráči z celého světa.

No a co se výše zmíněné nové trati týče, tak jde o trať pouze částečně novou. Hned to vysvětlíme. Nová trať se jmenuje Coyote Revenge a jde vlastně o jednu ze základních osmi tratí, kterou však bude hráč jezdit v opačném směru. Trať však bude oproti své původní verzi upravena i vzhledově, kdy nabídne novou zatáčku na samotném začátku, obrovskou kostru kojota uprostřed, pár horkovzdušných balónů na pozadí a také několik karavanů přímo na trati. Zatím není jasné, zdali bude výše popsaný obsahový update k dispozici zadarmo, nebo bude uživatelům PSN k dispozici za peníze. Náš tip je takový, že jeden z módů bude k dispozici zdarma jako lákadlo a druhý mód + nová trať už budou hráče něco stát. Uvidíme, s čím tvůrci, respektive SCEE přijde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama