nove-info-o-god-of-war-pro-psp-a-gow3-pro-ps3
Novinka Nové info o God of War pro PSP a GoW3 pro PS3

Nové info o God of War pro PSP a GoW3 pro PS3

sleepless.

sleepless.

13. 3. 2007 08:04
Reklama

Informace o chystaném God of War titulu pro PSP měla nejdříve podobu nesmělé spekulace, která se v něco blížící se pravdě proměnila díky reklamně na God of War pro PSP na zadní straně manuálu PS2 titulu God of War II. Společnost Sony však ani po zveřejnění této informace nepovolila a God of War pro PSP oficiálně neoznámila. Teď, když je však God of War II v prodeji v severní Americe a brzy bude i v Evropě, už Sony nemá důvod svůj záměr tajit a GoW pro PSP snad co nejdříve oficiálně představí.

Jako předkrm před očekávaným tahem PR oddělení SCE musí fandům Kratose prozatím posloužit vyjádření šéfa vývoje God of War II Cory Barloga, které zaznělo během párty na oslavu severoamerického vydání GoWII. Hra (myslí GoW pro PSP) bude samostatný titul a ne port, který bude příběhově spojovat první a druhý GoW titul na PS2.

Celý epický příběh táhnoucí se přes 4 hry by pak měl podle Coryho zakončit GoW3, který už vyjde logicky na PS3 a nabídne nejenom 1080p rozlišení (což je nám srdečně ukradeno) a podporu SIXAXIS, ale i vibrací (což nám ukradeno není). Možná si to Cory neuvědomil, ale tím nepřímo potvrdil to, co všichni tuší od chvíle, kdy se spol. Sony rozhodla podvolit a ukončila spor s Immersion Corporation. Tedy, že dříve, či později vyrukuje Sony s novou verzí PS3 gamepadu, který bude kromě snímání pohybu umět i vibrace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama