pulnocni-zahajeni-prodeje-ps3-v-cr-v-praze
Novinka Půlnoční zahájení prodeje PS3 v ČR (v Praze)

Půlnoční zahájení prodeje PS3 v ČR (v Praze)

sleepless.

sleepless.

14. 3. 2007 17:05
Reklama

Zatímco na západě jsou půlnoční akce při zahájení prodeje nového videoherního hardwaru něčím běžným, tak u nás v ČR na ně rozhodně nejsme zvyklí. Pravda, párkrát už jsme svědky několika podobných pokusů byli, ale ty by se daly spočítat na prstech jedné ruky, což je škoda. Vždycky se totiž najde spousta zájemců, kteří buď hoří nedočkavostí a chtějí mít vysněný produkt doma hned jak je to jen možné, nebo prostě touží být u toho, když se k nám dostává něco nového – očekávaného a chtějí své nadšení sdílet s ostatními. Navíc bývají launch akce obvykle zastřešené nějakou soutěží, na což my Češi (a snad i Slováci) vždycky slyšíme.

Je tedy rozhodně dobře, že společnost Sony Czech chytla za pačesy jedinečnou šanci, kterou ji poskytuje zahájení prodeje konzole PlayStation 3 v Evropě (23. 3.) a rozhodla se uspořádat takovou malou nevinnou půlnoční akci. Nebude to však žádná párty, nebo večírek. Půjde "jenom" o půlnoční zahájení prodeje konzole PS3, k němuž dojde přesně o půlnoci z 22. na 23. března v prodejně Sony Elvia-PRO v Praze na Karlově náměstí (zdali se bude něco podobného konat i v jiných městech ČR, to nevíme).

Nedočkavci, kteří mají strach, že jim někdo sebere poslední PS3 před nosem, si tak mohou počkat před výše uvedenou prodejnou a hned po půlnoci si odnést nejenom konzoli, ale podle tiskové zprávy i hodnotný dárek blíže neurčeného charakteru. Navíc (ale o tom už jsme vás informovali dříve), prvních 500 000 čerstvých majitelů PS3 z Evropy, kteří se svojí konzolí zaregistrují na PlayStation Network, obdrží od společnosti Sony Blu-ray disk s poslední bondovkou Casino Royale.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama