motorstorm-2-nejdriv-ano-a-pak-ne
Novinka MotorStorm 2 - nejdřív ano a pak ne

MotorStorm 2 - nejdřív ano a pak ne

sleepless.

sleepless.

18. 3. 2007 08:52
Reklama

Zatímco hráči v Evropě se k závodnímu titulu MotorStorm dostanou nejdříve až tento pátek 23. 3., tak už se k nám skrze dozvuky GDC 07 hrdnou informace o tom, že tvůrci z Evolution Studios pracují usilovně na MotorStorm 2. Redaktorům PSU to prý prozradili sami vývojáři z Evolution Studios po prezentaci Sony na GDC 07. Na MotorStorm 2 se prý pracuje už delší dobu a hlavní novinkou oproti prvnímu titulu má být vylepšený engine, zřejmě umožňující třeba i splitscreen multiplayer. Ten totiž v MotorStorm k dispozici není.

Krátce poté, co se však výše uvedená informace roznesla do světa, se lidé z Evolution Studios ozvali PSU znovu, tentokrát však ne s dalšími informacemi o MotorStorm 2, ale s tím, že je informace o MotorStorm 2 nepravdivá. V současnosti se prý stále věnují podpoře, respektive vývoji obsahu pro MotorStorm a na konto jakýchkoli dalších projektů, včetně MotorStorm 2, se prý nevyjadřují.

Nemůžeme říci, že by reakce Evolution Studios byla nečekaná, právě naopak. Stejně však není pochyb o tom, že se do budoucna pokračování MotorStorm určitě dočkáme. Pro tuto chvíli jsme však rádi, že tvůrci pracují na novém obsahu pro MotorStorm, který jej upřímně řečeno potřebuje jako sůl a v pořádných dávkách. Základní hra sice není špatná, naopak je podle našich dosavadních zkušeností skvělá, ale docela hodně jí chybí širší nabídka herních módů (včetně těch základních!) a hlavně tratí. První obsahový update už je však na cestě (podrobnosti o něm v této novince) a dočkat by se jej budoucí majitelé MotorStorm měli v průběhu jednoho až tří měsíců - snad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama