seznam-s-ps3-kompatibilnich-ps2-her-v-provozu
Novinka Seznam s PS3 kompatibilních PS2 her v provozu

Seznam s PS3 kompatibilních PS2 her v provozu

sleepless.

sleepless.

20. 3. 2007 14:40
Reklama

Podle původní informace měl být seznam PS2 a PSX her, které si hráči budou moci zahrát na PAL verzi PS3, zprovozněn až v pátek 23. března – v den samotného evropského launche PS3. SCEE se však tentokrát pochlapila a seznam kompatibilních PS2/PSX her zprovoznila už nyní. Zájemci jej najdou na této stránce, kde si po volbě země (ČR samozřejmě chybí) mohou bez omezení brouzdat v seznamech PS2 i PSX her a sledovat, jak vlastně na PS3 poběží.

V seznamu nejsou ani zdaleka uvedeny všechny v Evropě vydané PS2 a PSX hry. Co se PS2 her týče, tak je jich  v seznamu uvedeno 1 782, přičemž v Evropě jich doposud vyšlo 2451. Ty co v seznamu uvedeny nejsou, ty na PS3 nepojedou vůbec – zatím. No a u her, které v seznamu uvedeny jsou, je ještě uveden ukazatel míry jejich kompatibility. Ta je definována ve třech kategoriích, kdy může PS2/PSX hra na PS3 běžet buď bez problémů, s menšími problémy, nebo s většími problémy.

Seznam si pěkně projděte sami a ze všeho nejlépe si ještě předtím vezměte k ruce krabice PS2/PSX her, u nichž si chce kompatibilitu zjistit. Řada her totiž vyšla – i v rámci jednoho teritoria - v několika sériích, které nesou jiný produktový kód. No a abyste se ujistili, že právě ta vaše verze hry funguje, nebo nefunguje, tak budete potřebovat produktový kód té vaší série, který je uveden na krabičce s hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama