reakce-microsoftu-na-evropsky-launch-ps3
Novinka Reakce Microsoftu na evropský launch PS3

Reakce Microsoftu na evropský launch PS3

sleepless.

sleepless.

23. 3. 2007 16:10 7
Reklama

Evropská Xbox divize společnosti Microsoft se na launch konzole PS3 vskutku příkladně připravila a využila ho nejenom k propagaci konzole Xbox 360 samotné, ale hlavně k popichování konkurence ze Sony. Podle informace z Eurogameru se okolo zájemců o PS3, kteří čekali ve frontě u Virgin Megastoru v Londýně, pohyboval chlapík, který zájemcům nabízel skládací křesílka s nápisem „Neměli vás nechat čekat“ a www adresou www.shkyw.org. Když si ji zadáte do svého prohlížeče, tak na vás čeká bílá stránka, na níž se střídají tři větičky. „Xbox vítá PS3 do další generace“, „Sony...máš zpoždění!“, „Nechť hry započnou“.

Další aktivita Xbox divize evropského Microsoftu byla zacílena na britské herní novináře, kteří obdrželi 168 plechovek piva s poznámkou, že existují lepší způsoby, jak utratit 146 Liber. Je to samozřejmě narážka na cenový rozdíl 146 Liber mezi 60 GB verzí PS3 a Premium verzí Xbox 360.

No a třetí snaha Microsoftu zaměřená přímo proti evropskému launchi PS3, se odehrála v Paříži, kde byla kvůli zahájení prodeje PS3 dokonce osvícena Eiffelova věž. Hlavní launch party se konala na dohled Seině, kde kotvila loď s obrovským osvíceným poutákem "Xbox 360 loves you", jak se můžete přesvědčit na této fotce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama