playstation-store-nedostupny-v-rade-zemi-eu
Novinka PlayStation Store nedostupný v řadě zemí EU!

PlayStation Store nedostupný v řadě zemí EU!

sleepless.

sleepless.

26. 3. 2007 15:33 2
Reklama

Problém s nedostupností PS3 služby PlayStation Store se netýká pouze České Republiky (jak jsme informovali v této novince), ale ve skutečnosti trápí čerstvé majitele PS3 v celé řadě evropských zemí včetně Řecka, Slovinska, Bulharska, Islandu, Chorvatska a dalších zemí. Když se mrknete třeba na tohle fórum na oficiální evropské Playstation homepage tak zjistíte, že některé hráče nedostupnost PlayStation Store, o níž jim dopředu nikdo neřekl, docela dopálila.

Moc je zřejmě neuklidní ani Nick Sharpless z evropské divize SCE, podle nějž je v Evropě celkem 102 regionů a pro každý z nich musí být PlayStation Store lokalizován a upraven tak, aby podporovat místní měnu. V některých regionech, kde momentálně PS Store dostupný není, jej SCEE a místní pobočky Sony zprovozní v následujících měsících.

V některých evropských regionech se však majitelé PS3 služby PlayStation Store nedočkají nikdy. Nick Sharpless bohužel nezmínil, ve kterých regionech se PS Store dočkají a ve kterých ne. Jmenoval pouze jeden příklad země, kde podle všeho PS Store nebude nikdy dostupný a tou zemí je Ázerbajdžán.

Čerství majitelé PS3 v ČR a dalších evropských zemí, kde PS Store aktuálně není dostupný, tak mohou zatím jenom doufat, že se na ně nakonec dostane. Jak si však můžeme být jisti, že zrovna česká Republika není pro evropskou centrálu Sony na úrovni Ázerbajdžánu...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama