nova-kh-serie-namisto-kingdom-hearts-iii
Novinka Nová KH série namísto Kingdom Hearts III

Nová KH série namísto Kingdom Hearts III

sleepless.

sleepless.

3. 4. 2007 14:48
Reklama

Těsně před vánoci 2006 jsme se v této novince pozastavili na slibem producenta Kingdom Hearts série Tetsuyi Nomury, podle něhož by se příznivci tohoto brandu měli v polovině tohoto roku dočkat představení dalšího titulu. To jsme ještě věřili, že oním novým projektem bude stoprocentně Kingdom Hearts III. Kéž bychom však tušili, jak moc jsme se mýlili...

V rozhovoru pro japonské magazíny Demaga a Dengeki totiž Nomura chlapsky a na rovinu přiznal, že oním Kingdom Hearts projektem, k jehož představení ještě letos určitě dojde, nebude Kingdom Hearts III. Podle Nomury to nebude ani žádný spin-off, ale první díl v nové sérii, jež bude na Kingdom Hearts sérii, konkrétně druhý díl, nějakým způsobem napojena, ale nebude na něj přímo navazovat.

Ono spojení přitom bude mít podle všeho podobu postav z KHII a možná bude mít co dočinění s Xehanortem a Mickyey Mousem. Nomura na tohle téma odmítl dále hovořit a všem zvědavcům doporučil jen to, aby nápovědu toho co se chystá hledali v tajném zakončení titulu Kingdom Hearts II Final Mix +, který vyšel před pár dny v Japonsku a když budeme moc hodní, tak se snad do konce roku objeví i na západě.

Komu se však nechce čekat a chce mít podklady k pořádnému spekulování o budoucnosti KH série hned, tak ten ať se mrkne na YouTube, kde je onen tajný konec KH II Final Mix + k dispozici snad v milionu exemplářů. Některé z nich jsou dokonce opatřeny fanouškovskými titulky. Kdo si nechce zkazit překvapení, tak spolu s námi počká, až Squeenix novou (KH) sérii představí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama