heavenly-sword-a-lair-uz-v-zari-mozna
Novinka Heavenly Sword a Lair už v září? Možná....

Heavenly Sword a Lair už v září? Možná....

sleepless.

sleepless.

10. 4. 2007 15:28
Reklama

Hodně dlouho jsme doufali, že se akční PS3 tituly Heavenly Sword a Lair objeví na trhu při evropském launchi konzole PlayStation 3. Na začátku roku jsme však o tyto své naděje přišli a místo toho jsme se pak upnuli k tomu, že tyto dva tituly vyjdou v květnu, jak bylo uvedeno na oficiálních stránkách společnosti Sony. Ani tohle nám však nevyšlo, když společnost Sony nedávno potvrdila, že květnový termín vydání u obou her neplatí. Má tedy vůbec cenu doufat v to, že se nejenom Lair a Heavenly Sword, ale i tituly Warhawk, Ratchet and Clank Future: Tools of Destruction a Killzone 2 objeví na trhu letos v září, jak je uvedeno na polooficiální Sony blogu Three Speech?

Jak vyplývá z vyjádření Sony pro Eurogamer, tak informacím z Three Speech můžeme věřit jenom částečně. Zářijový termín vydání pro Killzone 2 je prý omyl, chyba, hloupost, zkrátka to prý neplatí. Žádný termín vydání pro tento titul zatím stanoven nebyl. Zářijové termíny vydání pro ostatní uvedené PS3 tituly však zřejmě platí, protože je mluvčí Sony nepopřel. Na druhou stranu je třeba říci, že je nekomentoval vůbec, takže to také nemusí být stoprocentní pravda.

Celkově vzato nám ze všech těch zmatků ohledně termínu vydání očekávaných first-party her pro PS3 jde trošku hlava kolem. Někdo  už by si měl alespoň na chvilku sednout a dát všechno do pořádku, aby měli hráči alespoň trošku jasno v tom, nač se mají těšit. Ono je pak těžké čemukoli věřit, zvlášť když se v článku o termínech vydání PS3 her hovoří například o titulu BioShock, který byl už mnohokrát potvrzen jako Xbox 360/PC exkluzivní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama