nove-hry-od-capcomu-pro-xbla-pc-a-psn
Novinka Nové hry od Capcomu pro XBLA, PC a PSN

Nové hry od Capcomu pro XBLA, PC a PSN

sleepless.

sleepless.

14. 4. 2007 09:19
Reklama

Společnost Capcom oznámila svůj záměr, stát se jedním z nejdůležitějších hráčů na poli tzv. downloadable games, neboli menších her šířených přes PlayStation Network/Store, Xbox Live Arcade a PC. V rámci této „digitální iniciativy“ připravuje Capcom pro začátek celkem čtyři tituly pro PC, PSN a Xbox Live Arcade.

Prvním titulem je Super Street Fighter II Turbo HD Remix, což je vylepšený port arkádové bojovky, jež nabídne podporu online multiplayeru, in-game hlasovou komunikaci, globální žebříčky a grafiku v 1080p rozlišení.

Další na řadě je Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix (screenshoty, videa), což je remake logického rychlíku s postavami ze Street Fighter série. Remake nabídne nové herní módy, nabízí upravené módy původní, grafiku v 1080p rozlišení, multiplayer podporu i online žebříčky. Hra vyjde na Xbox 360, PS3 a PC.

Tak a nyní následují dvě hry zbrusu nové - tedy ne remaky. Tou první je střílečka Rocketmen: Axis of Evil (screenshoty, videa) pro PS3 a Xbox 360 postavená na stejnojmenné licenci od WizKids, jejímž hlavním prvkem je podpora kooperativního multiplayeru až pro 4 hráče. Jinak nechybí spousta zbraní, adrenalinová hratelnost a souboje s velkými bossáky.

No a nakonec tu je desková strategie Talisman pro Xbox 360, PS3 a PC, která zas vychází ze stolní hry od GamesWorkshop. Talisman je zasazen do fantasy světa, v němž bude hráč cestovat na políčcích po mapě, bojovat, objevovat poklady, potkávat další postavy, hledat poklady a tak dále. Hra nabízí podporu multiplayeru pro 4 hráč a hlasovou komunikaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama