sony-zvazuje-nove-modely-ps3-s-vetsim-hdd
Novinka Sony zvažuje nové modely PS3 s větším HDD

Sony zvažuje nové modely PS3 s větším HDD

sleepless.

sleepless.

16. 4. 2007 13:22
Reklama

Na konci března se na základě dokumentu pro federální komunikační komisi USA vyrojily spekulace zabývající se možností, že Sony v průběhu následujících měsíců uvede na trh novou variantu PS3 s větším HDD o kapacitě 80 GB. Spol. Sony však tehdy odvětila, že žádný nový model PS3 nechystá a přímo 80 GB PS3 model odmítla jakkoli komentovat. Namísto toho bylo nedávno oficiálně oznámeno, že Sony kvůli nezájmu zákazníků končí s 20 GB PS3, což se však dalo čekat.

No a nyní se podle Bloomberg vyjádřil mluvčí Sony Satoshi Fukuoka v tom smyslu, že Sony zvažuje možnosti týkající se uvedení dalších variant konzole PlayStation 3 s větším HDD. Bohužel, nic konkrétního k tomu Fukuoka nechtěl prozradit. Dodal jen to, že případné uvedení nových modelů PS3 s větším HDD je součástí strategie Sony, jež počítá s tím, že hodlá na trhu nabízet ty modely, po nichž bude poptávka. Jinak řečeno, Sony hodlá zákazníkům prodávat to po čem budou nejvíce křičet, což je sice fajn, ale může to být i cesta do pekel.

Zatím však pro Sony nevypadá situace ani trošku zle. Jestliže analytici z firmy 2K Advisors předpovídají Sony ztrátu velké části konzolového trhu, tak analytici z japonské firmy Nikkei  Business si naopak myslí, že v letošním fiskálním roce může Sony díky úspěchu PS3 očekávat až pětinásobný nárůst operačního zisku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama