doplnujici-info-o-beautiful-katamari-damacy
Novinka Doplňující info o Beautiful Katamari Damacy

Doplňující info o Beautiful Katamari Damacy

sleepless.

sleepless.

19. 4. 2007 06:42
Reklama

Update 19. 4. : Podle producenta Beautiful Katamari Damacy, kterým je Jun Moriwaki, se hráči díky výkonnému hardwaru PS3 a Xboxu 360 dočkají mnohonásobně rozlehlejších úrovní, než jaké byly k dispozici v katamari hrách na PS2 a PSP. To samé však platí i o obsahu úrovní, tedy řadě předmětů a objektů, jež jsou určené k nabalování na hráčovo Katamari, kterých bude v úrovních také mnohem více. Beautiful Katamari Damacy nabídne zcela určitě podporu multiplayeru, byť zatím není jasné jakým způsobem. Na stránkách Famitsu se hovoří o podpoře kooperace, ale jde pouze o domněnku a ne fakt potvrzený společností Namco-Bandai.

Svým konceptem se Beautiful Katamari Damacy nebude od předešlých dílů nijak zásadně lišit. Vše se bude ovládat prostřednictvím dvou analogových páček, které jsou naštěstí k dispozici na ovladačích PS3 i Xboxu 360. Jen si prý speciálně majitelé Xboxu 360 budou muset na ovládání chvilku zvykat, protože Xbox 360 ovladač nemá analogové páčky umístěny ve stejné rovině.

Moriwaki se nevyhnul ani otázce, zdali se Katamari titulu dočkají někdy i majitelé Wii. Moriwaki odvětil, že on sám by rád zkusil, jak bude koncept kamatari her fungovat na celé řadě platforem, respektive ovládacích prvků, když jmenoval i stylus u DS a klávesnici s myší u PC. Bohužel však nemohl nic potvrdit, takže si majitelé Wii, PC, DS a dalších platforem budou muset ještě chvilku počkat a kdo ví, třeba se na ně Namco-Bandai usměje a Katamari titul pro ně připraví. Jinak jsou prý obě verze Beautiful Katamari Damacy hotové zhruba z 50 %.

Původní zpráva z18. 4. : V polovině března šířené spekulace o tom, že se na Xboxu 360 objeví nejenom Ace Combat 6, ale i titul Beautiful Katamari, se začínají pomaloučku naplňovat. Dočasně Xbox 360 exkluzivní titul Ace Combat 6: Fires of Liberation už byl dávno oficiálně představen a to samé brzy počká i titul Beautiful Katamari Damacy. Nyní už je totiž zbytečné, aby se společnost Namco Bandai snažila mlžit a existenci Beautiful Katamari Damacy zatajovat, když byla potvrzena v posledním čísle magazínu Famitsu. Na rozdíl od Ace Combat 6 však Beautiful Katamari Damacy není Xbox 360 exkluzivní záležitost. Podle Famitsu by se hra měla ještě v průběhu tohoto roku objeví nejenom na Xboxu 360, ale i na PlayStation 3. No a teď už se jen posadíme a v klidu si počkáme na oficiální informace od Namco Bandai.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama