sony-predstavuje-ps3-kamerku-playstation-eye
Novinka Sony představuje PS3 kamerku PlayStation Eye

Sony představuje PS3 kamerku PlayStation Eye

sleepless.

sleepless.

26. 4. 2007 13:46 2
Reklama

Krátce poté, co jsme se dnes zmínili o zářijovém termínu vydání PS3 titulu Eye of Judgement, dnes společnost Sony představila novou PS3 kamerku nazvanou PlayStation Eye, která bude součástí balení výše zmíněného titulu. Jde o nástupkyni EyeToy kamerky, která bude dostupná už letos v létě (zřejmě v červenci) za blíže nespecifikovanou cenu a nabídne hned několik funkcí, jež EyeToy kamerka nepodporovala.

PlayStation Eye kamerka je navržena tak, aby dokázala obraz i zvuk snímat ve stížených podmínkách. To znamená, že obraz kamerka zaznamená i za šera a zvuk zase v prostředí plném šumů, které dokáže filtrovat, aby se soustředila jenom na mluvené slovo. Kamerka umí zaznamenávat obraz na HDD v rozlišeních 640 x 480 (60 snímků za sekundu) a 320 x 240 (120 snímků za sekundu).

Čočka kamery disponuje polem viditelnosti 56 stupňů pro záznam celé hlavy a ramen, 75 stupňovým polem viditelnosti pro snímání celého těla a umí i záběry zblízka pro audio-video chat. Celkově se tedy dá říci, že PlayStation Eye nabízí 4x vyšší rozlišení, dvojnásobný počet snímků za sekundu a dvojnásobnou obrazovou citlivost než EyeToy.

Součástí balení PlayStation Eye bude i software EyeCreate, který uživateli umožní ukládání videa, audia i fotek, aplikaci speciálních audiovizuálních efektů na uložený záznam a nastavování požadovaného záznamového módu. J

ak už je výše uvedeno, tak bude PlayStation Eye součástí balení titulu Eye of Judgement, který vyjde na podzim, přičemž kamerka samotná bude k dostání samostatně už od léta. V té době by taky mělo dojít k vydání PSN titulu Snakeball, jež se podobá klasickému hadovi z mobilů a nabídne podporu PlayStation Eye kamerky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama