novy-system-postihu-v-resistance-fall-of-man
Novinka Nový systém postihů v Resistance: Fall of Man

Nový systém postihů v Resistance: Fall of Man

sleepless.

sleepless.

30. 4. 2007 06:30
Reklama

Lidem z týmu Insomniac a společnosti Sony došla trpělivost a rozhodli se rázně zakročit nejenom proti cheaterům, ale i proti jednotlivcům a celým klanům, které ve hře vystupují pod názvy a nicky, jež porušují ustanovení EULA v PS3 FPS Resistance: Fall of Men. Zavedli tedy nových systém postihů, který má dvě části.

Hráči užívající pobuřující nicky, ale i klany používající stejně nevhodné názvy se dočkají postihu v podobě permanentního banu. To znamená, že pokud si budou chtít ještě někdy zahrát Resistance, tak jim nezbude nic jiného než si založit nový PSN účet. K zavedení pravidla o slušných jménech a názvech došlo kvůli tomu, že se ve hře začaly množit jména a názvy genitálií, pejorativní označení duševně chorých lidí a tak dále. Neprojdou ani sprosté názvy a jména, kde jsou některá písmena nahrazena číslicemi podobného vzhledu.

No a postih čeká samozřejmě i ty hráče, kteří podvádí a využívají chybek ve hře ve svůj prospěch, například k opuštění už prohraného souboje těsně před koncem, aby to nemělo negativní vliv na jejich statistiky. Tito podvodníčci se napoprvé dočkají banu na 24 hodin, přičemž při opakovaném chycení při cheatování se doba banu zvyšuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama