god-of-war-ii-na-spici-zebricku-prodejnosti-her-v-uk
Novinka God of War II na špici žebříčku prodejnosti her v UK

God of War II na špici žebříčku prodejnosti her v UK

sleepless.

sleepless.

1. 5. 2007 12:30
Reklama

Hned tři novinky se pěkně jedna po druhé usadily na špici žebříčku nejprodávanějších her na území Velké Británie za týden, který skončil 28. dubna. Na první místo se suverénně usadil aktuální PS2 hit od Sony God of War II. Druhé místo patří, trošku překvapivě, 24. dubna vydanému MMORPG The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, které je dle tiskové zprávy Chart Track druhým nejrychleji prodávaným MMO titulem až na WoW a datadisk The Burning Crusade. No a na třetí místo se, navzdory dočasnému bojkotu velkého prodejního řetězce GAME, vyhoupla PS3 verze RPG The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Místo čtvrté patří stálici Wii Play, která si však oproti předchozímu týdnu pohoršila o jedno místo. To samé platí o DS titulu Pokemon Ranger, který okupuje pátou příčku. Místo šesté patří další novince od Sony PS2 titulu Singstar Pop Hits, která to možná dotáhne v průběhu následujících týdnů ještě o fous výš. Z druhého místa na sedmé spadl v průběhu jednoho týdne želví ninjáci v titulu TMNT: Teenage Mutant Ninja Turtles. No a ze čtvrtého až na osmé se propadlo zemědělské RPG Harvest Moon DS.

Mírný propad z šesté na devátou pozici zaznamenal se svými mozekcvičícími metodami Dr Kawashima's Brain Training: How Old Is Your Brain?. Nic to však nemění na tom, že si tento titul zaslouží náš obdiv za to, jak se v TOP 10 drží zuby nehty. Na desátém místě žebříčku nejprodávanějších her v UK za minulý týden se pak před proměnlivým počasím ukryl Virtua Tennis 3, který si oproti předchozímu týdnu polepšil o dvě příčky.

Co se největších mezitýdenních propadů týče, tak jednoznačně vede budger release Prince of Persia: The Sands of Time, který z místa desátého spadl na 27 příčku. Docela solidní propad však zaznamenal i PS3 titul Motorstorm, který zaškobrtl a z 18. příčky upadl až na místo 28. No a volný pád z TOP 10 až do hlubin startovního pole zaznamenal i Brian Lara International Cricket 2007, který z 10. příčky sletěl na místo 21. Naopak slušný skok dopředu udělala adventurka Hotel Dusk: Room 215, která svoji týdenní pouť započala na příčce číslo 22. a došla až těsně za TOP 10 na místo 11.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama