dalsi-kingdom-hearts-titul-na-handheldech
Novinka Další Kingdom Hearts titul na handheldech?

Další Kingdom Hearts titul na handheldech?

sleepless.

sleepless.

4. 5. 2007 09:26
Reklama

Docela nedávno prozradil producent Tetsuya Nomura, že dlouho anoncovaný nový Kingdom Hearts titul nebude zcela určitě Kingdom Hearts III, ale něco jiného. Jaksi však zapomněl zcela záměrně naznačit, oč půjde a nechal hordy fandů KH série na holičkách s tím, že se všechno potřebné časem dozví.

Pro ty, co čtou naši mysl a tuší, nač teď myslíme, rovnou můžeme říci ne, dnes vám nepovíme nic o tom, co bude další KH titul zač, poněvadž to ani sám Nomura ještě přímo neprozradil. Leccos však naznačil v jednom z mnoha, v poslední době poskytnutých, interview.

Pokud tedy máme Nomurovi věřit, jakože už fandy nejednou schválně mystifikoval, tak bude další KH hra vycházet z toho, co je k vidění na konci tajného filmečku v titulu Kingdom Hearts II Final Mix+, jež vyjde na západě nejdříve až letos na podzim. KH fanatici už však určitě filmeček mnohokrát viděli a zanalyzovali, takže dobře ví, že na samém konci je král Mickey se Star Seekerem.

No a právě Mickyho se bude další KH hra týkat zřejmě ze všech nejvíce. Nomura chce vysvětlit, jak se vlastně král Mickey objevil ve světě temnoty, jak se dostal ke svému klíči/meči a tak dále. Hráči se však nemusí bát, poněvadž Sora se určitě vrátí v některém z dalších Kingdom Hearts titulů. Čeká jej prý ještě hodně významná role a teď si jen potřebuje odpočinout. Právě na úkor Mickyho, ale překvapivě i Roxase, jehož osobnostní vývoj prý samotného Nomuru v této chvíli zajímá ze všeho nejvíce. Jinak co se platformy, na níž další KH titul vyjde, tak zatím není nic jasné. Vypadá to však podle Nomurových poznámek na některý z handheldů DS a PSP. Ve hře je však i mobil, což je pro nás samozřejmě ta nejhorší varianta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama