slibeny-update-pro-motorstorm-ve-dvou-verzich
Novinka Slíbený update pro MotorStorm ve dvou verzích?

Slíbený update pro MotorStorm ve dvou verzích?

sleepless.

sleepless.

6. 5. 2007 19:28
Reklama

Informace o chystaném updatu pro PS3 závodní titul MotorStorm zatím existují dvě a obě slibují něco jiného. Nelze se tedy divit tomu, že jsou z nich majitelé MotorStormu zmatení. Čerstvé info, pocházející z webu magazínu Develop, však všechen ten zmatek alespoň částečně vyjasňuje. K tomu se teprve dostaneme. Nejdříve si připomeneme, co nám bylo, byť nepřímo, sděleno a slíbeno.

V březnu se na veřejnost dostala informace o prezentaci týmu Evolution Studios na GDC 07, která se týkala nového obsahu pro MotorStorm. Konkrétně šlo o nové herní módy, úpravu síťového kódu a implementaci dalších vylepšení. Pak se však na konci dubna objevily jiné informace o chystaném květnovém updatu pro MotorStorm, které byly oficiální a o žádných nových herních módech ani tratích v nich nebyla ani zmínka. Spousta hráčů se tedy ptala, co se s novým obsahem stalo? Sada hraní zpříjemňujících vylepšení je sice fajn, ale nový obsah je prostě nový obsah!

Odpověď možná přinesl výše zmíněný článek na stránkách Develop magazínu, který má podobu reportu z třídenní konference vývojářů DevStation developer conference, jež se minulý týden konala v v Londýně. Podle článku totiž Michael Denny – víceprezident Sony Computer Entertainment Worldwide Studios – prohlásil, že se majitelé MotorStorm už brzy dočkají dvojice updatů. Jednoho většího – premium a druhého menšího – lite. Ten větší by přitom měl přinést velkou dávku něčeho nového na hraní, což podle nás znamená nové tratě, herní módy a tak dále. No a ten menší – lite nabídne zřejmě jenom opravy bugů a drobné úpravy, ale ne nový obsah.

Žádná z výše uvedených informací tedy není oficiální, ale lze si na jejich základě udělat obrázek o tom, co majitele MotorStorm čeká. Základní verzi updatu si budou všichni hráči moci stáhnout podle všeho zdarma, zatímco za větší verzi updatu už bude zřejmě třeba platit. Jinak to nevidíme, poněvadž pokud by neměl být alespoň jeden update zpoplatněn, tak by jakékoli rozdělení na dvě verze nedávalo smysl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama