ellis-dela-animovany-castlevania-film
Novinka Ellis dělá animovaný Castlevania film

Ellis dělá animovaný Castlevania film

sleepless.

sleepless.

7. 5. 2007 12:50
Reklama

Fandové série Castlevania se mohou těšit na animovaný Castlevania film, který úplně přeskočí kina a bude rovnou distribuován na DVD. Za scénář k filmu, který je postaven na titulu Castlevania III: Dracula's Curse z roku 1989, je odpovědný známý kreslíř komiksů, komiksový, filmový i videoherní scénárista a také komentátor Warren Ellis. Na produkci filmu se samozřejmě podílí i duchovní otec Castlevania série Koji Igarashi, který schvaluje všechno co Ellis vytvoří.

Castlevania: Dracula's Curse nabídne nový příběh, schválený Igarashim a vynechá několik postav, které se objevily ve hře. Jak je na produkčním blogu filmu Castlevania: Dracula's Curse uvedeno, tak nejde o snímek pro děti, žádná nedělní anímákovina od Disneye. Díky tomu, že jde o film určený pro okamžitou distribuci na DVD, tak se tvůrci nemusí držet zpátky a nemusí dělat žádné obsahové kompromisy.

Tohle všechno a spoustu dalších informací se dozvíte na tomto blogu, který dokumentuje produkci filmu. Dozvíte se zde například, že Warren Ellis musel připravit pět verzí základního námětu a pak další tři verze trošku víc rozpracované verze příběhu, než mu je Koji Igarashi shválil.

Ellis k tomu na produkčním blogu dodává, že je IGA absolutně oddán všemu co se týká Castlevanie, jak dokazuje výše uvedený fakt, že už jen předprodukční materiál byl Igarashim schválen až na osmý pokus. Ellisovi se tedy nelze divit, že on sám je oddán myšlence jednou Igarashiho někde pořádně zrubat v temném zákoutí, za to jak mu komplikuje práci. Je to samozřejmě myšleno ironicky, snad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama