spousta-oprav-a-novy-mod-v-motorstorm-updatu
Novinka Spousta oprav a nový mód v MotorStorm updatu

Spousta oprav a nový mód v MotorStorm updatu

sleepless.

sleepless.

15. 5. 2007 07:10
Reklama

Spekulacím (první, druhá, třetí, čtvrtá) o novém obsahu pro PS3 závodní titul MotorStorm je konec. Společnost SCEA totiž oficiálně oznámila podrobnosti týkající se obsahu updatu/patche, který bude na US verzi PlayStation Network k dispozici od 7. června. Termín vydání patche/updatu na EU verzi PSN zatím neznáme.

Každopádně update přinese kromě oprav řady prvků a bugů také něco málo nového obsahu. Konkrétně to je Time Attack mód, v němž se budou hráči snažit o dosažení co nejlepšího času na libovolné trati a s libovolným vozem/motocyklem/kamiónem. Nedílnou součástí tohoto módu jsou tzv. duchové, kteří se na trať vydají vedle hráče po odjetí alespoň jednoho celého kola na jedné trati.

Duchové jsou vlastně jenom záznamy předchozích jízd hráče, kteří nebudou překážet a budou se ukládat na HDD pro pozdější použití. K dispozici však hráčům budou i duchové ostatních hráčů, tedy jen těch nejrychlejších na daných tratích. Ostatně když hráč sám zajede na nějaké trati extra-super-parádní-nejrychlejší čas, tak se duch této jízdy sám automaticky uploaduje do globálního žebříčky.

Hráč si bude moci nastavit, kolik takových duchů jej má při jízdě v Time Attack módu otravovat. Může jich být maximálně sedm a může jít o mix jeho vlastních, ale i cizích duchů, mezi nimiž nebudou chybět expertní duchové stvoření tvůrci z Evolution Studios. Time Attack mód bude naštěstí k dispozici zadarmo a hráči se k němu dostanou díky zdarma distribuovanému klíči na PS Store.

No a co se oprav a úprav bugů  týče, tak dojde k úpravě seznamu her v online loby (aby bylo vidět, kam se hráč může přidat), k odstranění chybky týkající se boostu (hráči ji mohli zneužívat k nekalým účelům), k rozšíření seznamu přátel na 50 položek, k úpravě textů při hraní v SD rozlišení, ke zvýšení stability online multiplayeru, k odstranění problémů se zvukem, k úpravě špatně fungujícího systému hodnocení hráčů, k zavedení fixního auto startu online závodu (odpadne čekání na to, až někdo závod odstartuje), k odstranění problému s poškozenou uloženou pozicí, k úpravě problémů s hudbou a zvuky, k odstranění problému s poškozením, které se občas na konci závodu neresetovalo a tak dále. Jakmile se dozvíme termín, kdy bude update/patch k dispozici i majitelům MotorStormu z EU, tak se ozveme. Na závěr je třeba dodat, že update bude dostupný přímo ze hry, konkrétně z menu Online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama