1-placeny-motorstorm-update-jeste-v-cervnu
Novinka 1. placený MotorStorm update ještě v červnu?

1. placený MotorStorm update ještě v červnu?

sleepless.

sleepless.

21. 5. 2007 13:29
Reklama

O zamýšlených obsahových updatech a patchích pro solidní závodní titulu MotorStorm jsme v uplynulých několika měsících psali tolikrát, že už nám toho jde hlava kolem. Naposledy to bylo u příležitosti oficiálního oznámení prvního updatu, který bude všem uživatelům PSN k dispozici zadarmo 7. června. Tím ovšem podpora hry ze strany tvůrců z Evolution Studios nekončí.

Aktuální zpráva na Eurogameru totiž částečně potvrzuje informace z počátku března, které hovořily o vícero updatech, kdy jeden měl být placený a další dostupné zadarmo. Přinejmenším toho placeného by se prý měli hráči dočkat v průběhu června, zřejmě někdy ke konci, poněvadž na začátku června vyjde výše zmíněný první update neplacený.

Každopádně, placený - prémiový update prý nabídne tři nové skupiny závodů, včetně přepracované verze tratě Coyote Rage (bude obsahovat jiné zatáčky a jezdit se na ni bude v opačném směru), o čemž už jsme psali v této novince. V tomto updatu by dále nemělo chybět přinejmenším jedno nové vozidlo a nový multiplayer mód Eliminátor. Cena prémiového balíčku bohužel nebyla zveřejněna.

No a někdy v průběhu následujících měsíců se prý majitelé MotorStorm dočkají i sady neplacených updatů, které by měly též nabídnout nové herní módy a vozy. Zde však konkrétní (byť neoficiální) informace končí a nastupují spekulace, kterých už se okolo nového obsahu vyrojilo tolik, že je protentokrát nebude pokoušet. Jakmile se objeví konkrétní informace o termínu vydání a ceně prvního placeného updatu pro MotorStorm, tak se zase ozveme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama