sony-potvrdila-80gb-ps3-pro-jizni-koreu
Novinka Sony potvrdila 80GB PS3 pro Jižní Koreu

Sony potvrdila 80GB PS3 pro Jižní Koreu

sleepless.

sleepless.

21. 5. 2007 10:00
Reklama

Oficiální stránka jihokorejské pobočky společnosti Sony nabízí 80GB verzi konzole PlayStation 3, o níž se spekulovalo už letos v březnu v souvislosti s žádostí, kterou Sony odeslala federální komunikační komisi USA kvůli povolení drobných změn, jež provedla na BlueTooth anténě v PS3. Tehdy však mluvčí Sony jakékoli spekulace o PS3 s 80 GB HDD odmítl s tím, se nový model neplánuje a konkrétně k 80GB verzi PS3 se prý nehodlá vůbec vyjadřovat.

V průběhu měsíce a půl se však situace změnila a s ní i oficiální stanovisko Sony. Mluvčí této japonské společnosti totiž pro GamesIndustry.biz potvrdil, že se PS3 s 80GB HDD začne 16. června v Jižní Koreji skutečně prodávat a to za cenu odpovídající 412 Euro. Zároveň však dodal, že bude nový model PS3, který kromě většího pevného disku nabídne jen upravenou BlueTooth anténku, dostupný pouze v Jižní Koreji a ne jinde ve světě – přinejmenším v této chvíli.

Do budoucna se to však může změnit. Pokud se však Sony rozhodně v EU a USA prodávat nový model PS3, tak jej zřejmě vybaví pevným diskem o větší kapacitě než 80 GB. Tak nám to alespoň připadá logické. Za zmínku v tomto ohledu stojí fakt, že se bude v Jižní Koreji prodávat pouze 80GB model PS3. 20GB ani 60GB modely zde k dostání nebudou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama