playstation-3-firmware-upgrade-1-80-uz-zitra
Novinka PlayStation 3 firmware upgrade 1.80 už zítra!

PlayStation 3 firmware upgrade 1.80 už zítra!

sleepless.

sleepless.

23. 5. 2007 14:28 2
Reklama

Zhruba před týdnem se na PSU objevila informace o blížícím se vydání PlayStation 3 firmware updatu 2.0, který by měl údajně nabídnout řadu drobných vylepšeních, o nichž si můžete přečíst v této novince.

Dnes však vyšlo najevo, že informace z PSU nebyla akurátní, tedy alespoň prozatím. PS3 firmware updatu 2.0 se zcela určitě o budoucna dočkáme. Ještě předtím však SCEE vydá PS3 firmware update 1.80, který bude všem majitelům konzole PlayStation 3 k dispozici už od zítřka.

Firmware update 1.80 přinese celou řadu novinek a vylepšení, ale tou hlavní je upscale PS1 a PS2 her, ale i DVD filmů až do rozlišení 1080p (podprována však budou i rozlišení 720p, 1080i). Upscale bude logicky k dispozici jenom těm majitelům PS3, kteří mají konzoli připojenou k HDTV a navíc přes HDMI. Při připojení přes komponent žádný upscale nebude, jak jsme vyrozuměli z tiskové zprávy.

Tisková zpráva dále uvádí, že firmware update 1.80 přinese podporu Remote Play funkce, která umožňuje přistupovat k zapnuté PS3 odkudkoli z celého světa skrze handheld PSP připojený k internetu. K tomu, abyste si Remote Play užili, je však nejdříve třeba provést upgrade PSP na firmware 3.50, který by měl být k dispozici až na samém konci května. Na vyzkoušení Remote Play si tedy ještě chvilku počkáme.

Z dalších novinek, které PS3 fw update 1.80 přinese, stojí za zmínku možnost tisknutí obrázků uložených na PS3 HDD s pomocí vybraných tiskáren řady Epson (při připojení přes USB) a podpora DLNA - Digital Living Network Alliance. V jejím rámci je možné PS3 začlenit do digitální domácnosti a přistupovat skrze ni k obsahu, který je uložen třeba na PC, notebooku a tak dále.

Na závěr ještě jednou připomínáme. PlayStation 3 firmware update 1.80 bude k dispozici v průběhu zítřka, tj. čtvrtka 24. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama