co-noveho-okolo-gran-turismo-5
Novinka Co nového okolo Gran Turismo 5?

Co nového okolo Gran Turismo 5?

sleepless.

sleepless.

28. 5. 2007 14:37
Reklama

Redaktoři francouzského magazínu Joypad měli to štěstí, že byli pozváni do hlavního stanu týmu Polyphony Digital, kde se jich ujal šéf studia Kazunori Yamauchi, aby jim vyprávěl o současnosti i plánech do budoucna. Nejzajímavější informace se samozřejmě týkají chystaného titulu Gran Turismo 5, který pro základ nabídne veškerý obsah z GT4, jež bude rozšířen o nové tratě a samozřejmě i vozy. Chybět nebudou ani vozítka značky Ferrari.

Yamauchi také už poněkolikáté potvrdil, že hra kromě jiného nabídne plné poškození vozidel, tedy prvek, po němž fandové dlouho volali. Yamauchi ovšem nezapomněl zdůraznit, že s poškozením vozidel musel jeho tým čekat tak dlouho pouze proto, aby tento prvek mohl být díky výkonu PS3 HW zpracován bezchybně a na maximum. Puntičkáři jsou holt puntičkáři.

Vedle deformovatelných vozidel bude v GT5 podle všeho fungovat i systém dynamického počasí a střídání dne a noci. Obojí přitom ovlivní jízdní podmínky na trati, jak slíbil Yamauchi v rozhovoru pro Joypad. No a zmínku zaslouží i prozatím blíže nespecifikovaná podpora online multiplayeru, který v GT5 určitě chybět nebude. Jen zatím není rozhodnuto, zdali bude proti sobě moci v online závodech jezdit 12, 15, nebo 20 jezdců.

To si tvůrci určitě budou chtít ozkoušet v jakémsi předvoji GT5, který bude mít podobu už dříve potvrzeného titulu Gran Turismo 5 Prologue. Ten by měl vyjít koncem tohoto roku. Ale znáte to, spoléhat se na předběžně stanovený termín vydání u GT titulu je stejné, jako když věříte, že další Hal-Life 2 epizodka vyjde letos na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama