pomozte-vybrat-nazev-pro-pokracovani-f-e-a-r
Novinka Pomozte vybrat název pro pokračování F.E.A.R.

Pomozte vybrat název pro pokračování F.E.A.R.

sleepless.

sleepless.

5. 6. 2007 07:32
Reklama

Pochyboval někdo z vás, že se FPS F.E.A.R., která se nakonec kromě PC objevila i na Xboxu 360 a PlayStation 3, dočká pokračování? Určitě ne, takže také nikoho nepřekvapí, že se chystá pokračování, které se však nebude podle všech indicií jmenovat F.E.A.R. 2. Tvrdit si to dovolíme z jednoho prostého důvodu. Tvůrci z týmu Monolith a spol. Warner Bros Interactive totiž pořádají soutěž, jejímž účelem je výběr nejvhodnějšího a nejlepšího názvu pro pokračování F.E.A.R.

Do soutěže nazvané „Name your fear“ se mohou zájemci zapojit na její oficiální stránce, kde jsou jim k dispozici všechny potřebné informace o tom, jak se soutěže zúčastnit, jak do soutěže přihlásit svůj návrh a tak dále. Přijímání návrhů do soutěže už se včera rozběhlo a bude pokračovat až do 22. června.

Pak tvůrci z Monolith vyberou tři nejlepší návrhy a jejich autorům bude zaplacen nákladný výlet za vývojáři. Navíc se jejich jména a podoby objeví ve hře samotné, což je docela lákavé. No a finální název pokračování F.E.A.R pak z oněch tří ejlepších návrhů vybere skrze hlasování komunita fanoušků. Hlasování bude probíhat od 23. července do  27. července. Ještě předtím už se však možná dozvíme něco málo o hře samotné, která už tentokrát vyjde na PC, Xboxu 360 a PS3 ve stejném čase, jak se domníváme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama