sef-sony-hovori-o-poklesu-ceny-ps3-pred-vanoci
Novinka Šéf Sony hovoří o poklesu ceny PS3 před Vánoci

Šéf Sony hovoří o poklesu ceny PS3 před Vánoci

sleepless.

sleepless.

15. 6. 2007 13:36 1
Reklama

Šéf společnosti Sony Howard Stringer v rozhovoru pro Financial Times přiznal své povědomí o tom, že si zákazníci přeji, aby se konzole PS3 prodávala za nižší cenu. Konkrétně řekl: “Přestože lidé nekoupili tolik PS3 jak to vypadá, tak co se prodejů týče, není situace odlišná od situace v případě PS1 a PS2,“ No a pak dodal: “Myslím, že si veřejnost přeje nižší cenu, o tom není pochyb“.

Na otázku, jak moc si může Sony dovolit cenu PS3 snížit, pak Stringer odpověděl, že právě to v současnosti v Sony zkoumají, potažmo se snaží možné snížení co nejvíce natáhnout. No a když byl poté Stringer dotázán, jestli bude do vánoc vědět, jak moc se dá cena PS3 srazit, tak odvětil „Ano samozřejmě“. 

No a jestliže bude mít sama společnost Sony do vánoce jasno o tom, jak moc může cenu snížit, tak by v tom měli mít jasno i zákazníci. Jinak řečeno, ještě před vánoci se dá nějaké to snížení ceny PS3 očekávat. To už samozřejmě Stringer neřekl, to si v tuto chvíli a na tomto místě dovolujeme říkat my.

Jinak ještě Stringer v rozhovoru hovořil o tom, jak producenti her využívají v současné době jenom 20 výkonu PS3 hardwaru a bude trvat delší dobu než se naučí využívat jej naplno. Jakmile však k tomu dojde, tak bude dle Stringera herní zážitek úžasný. A na to jsme zvědaví.

Rozhodně však stojí za zmínku Stringerovo vyjádření na adresu konkurenční konzole Wii. “Byl bych první, kdo by vám řekl, že je Nintendo Wii úspěšná záležitost a velmi dobrý obchodní model v porovnání s tím naším…protože je levnější“. Že je ten velký šéf Sony vlastně hrozně milý pán...a Velšan k tomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama