gta-iv-epizodicky-obsah-x360-exkluzivni
Novinka GTA IV epizodicky obsah X360 exkluzivní

GTA IV epizodicky obsah X360 exkluzivní

sleepless.

sleepless.

17. 6. 2007 07:26 5
Reklama

O tom, jestli bude epizodický post-release obsah pro akční titul Grand Theft Auto IV k dispozici pouze majitelům Xbox 360 verze, nebo i budoucím majitelům PS3 verze, se spekuluje vesele už od konce září minulého roku. Tehdy totiž spol. Microsoft během své novinářské akce X06 v Barceloně oznámila, že se budoucí hráči Xbox 360 verze GTA IV mohou těšit na nový exkluzivní obsah, jež začne vycházet několik měsíců po vydání hry samotné.

Zhruba o 14 dní později se však objevila jiná informace, tentokrát od vývojářů z Rockstar North, kteří se dušovali, že se nového obsahu dočkají nejenom majitelé Xbox 360, ale i PS3 verze GTA IV. Navíc k tomu dodali, že není jisté, jestli onen nový obsah bude u obou verzí hry stejný a jestli vyjde ve stejný čas. My už teď ale víme, že ve stejný čas nevyjde, respektive, že se nového obsahu dočkají jako první a zřejmě i exkluzivně majitelé Xbox 360 verze GTA IV.

Pro GamesIndustry.biz totiž tuto informaci potvrdil mluvčí společnosti Take 2, když komentoval informaci zveřejněnou v rámci správy o hospodaření Take 2 za 2. kvartál fiskálního roku 2008. V ní se totiž praví, že ještě před koncem tohoto fiskálního roku, tedy do konce ledna 2008, vyjde na Xbox 360 Grand Theft Auto IV – epizodický obsah.

Otázka v tuto chvíli zní, jestli je epizodický obsah skutečně stoprocentně Xbox 360 exkluzivní, nebo jde pouze o exkluzivitu časovou a nového obsahu se dočkají o pár měsíců/týdnů později i majitelé PS3 verze GTA IV. Pak je tu ještě možnost, že pro PS3 verzi chystají tvůrci z Rockstaru také nový, tentokrát PS3 exkluzivní, obsah. Jen vyjde později než u Xbox 360 verze hry.

Ať už to je jakkoli, tak ani v nejmenším nepochybujeme o tom, že se nakonec nového obsahu dočkají majitelé Xbox 360 i PS3 verzí GTA IV. No a o tom, jakou podobu onen obsah bude mít, kolik bude stát a kdy bude konkrétně k dispozici, se zcela nepochybně dozvíme v pravý čas. Před vydáním hry samotné to však podle nás určitě nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama