nine-to-five-prvni-epizodicky-ps3-psn-titul
Novinka Nine-to-Five – první epizodický PS3 PSN titul?

Nine-to-Five – první epizodický PS3 PSN titul?

sleepless.

sleepless.

18. 6. 2007 08:41
Reklama

Pokud človíček s nickem rjosephson84 ve svém postu na GameSpot fóru nelhal, tak společnost Sony přemýšlí o tom, že její první epizodickou hrou distribuovanou přes PS3 PlayStation Network bude Nine-to-Five. Tuto informaci získal rjosephson84 během vyplňování elektronického dotazníku, který se údajně týkal z větší části konzole PlayStation 3 a služeb s ní spojených.

Jak už je výše zmíněno, tak má být Nine-to-Five první epizodickou hrou pro PSN. Půjde o komediální titul, který hráče uvede do role zaměstnance nadnárodní společnosti. Hra se bude patrně zabývat vztahy na pracovišti, takže mají hráči čekat spoustu naschválů, netradiční řešení interních vztahů, pokusy o sbalení krásné kolegyně, boj s nenáviděným kolegou a tak dále. Hra má být plná ujetého černého humoru, sarkasmů i cynismu ve stylu klasickým sitcomů typu The Office.

Každá epizoda by měla nabídnou 3 hodiny hraní a měla by stát okolo 5 dolarů. Jednotlivé úkoly prý budou mít několik způsobů řešení a hráč bude motivován, aby pokaždé použil jinou taktiku včetně lhaní, podlézání, flirtování, vynucování, přemlouvání a tak dále. Hráčova postavička, respektive její vzezření bude záležet na kreativitě každého hráče a více než 25 NPC postav budou údajně dabovat herci z Comedy Central, Saturday Night Live, The Daily Show, Chappelle's Show a Conan O'Brien. Docela zajímavě zní i fakt, že budou jednotlivé epizody protkány akčními minihrami různého charakteru.

Doposud jsme zatím o jakémkoli titulu s názvem Nine-to-Five neslyšeli ani pípnutí, ani jedinou fámu a malinkatou spekulaci. Proto bereme vše uvedené informace s rezervou a to samé byste měli udělovat i vy. Jakmile se dozvíme podrobnosti, tak se s nimi ozveme. je docela dost dobře možné, že Sony Nine-to-Five představí na E3..možná..snad..jestli to všechno nejsou bohapusté výmysly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama