treti-oceneni-prac-podminek-v-insomniac-games
Novinka Třetí ocenění prac. podmínek v Insomniac Games

Třetí ocenění prac. podmínek v Insomniac Games

sleepless.

sleepless.

26. 6. 2007 07:17
Reklama

Nezávislý tvůrčí tým Insomniac Games, který má z pozice first-party developera pro Sony na svědomí tituly v sérii Ratchet & Clank a naposledy FPS Resistance: Fall of Man, se třetí rok po sobě dostal do prestižní desítky menších a středních firem (50 – 999 zaměstnanců) s nejlepšími pracovními podmínkami pro zaměstnance. A to navzdory faktu, že se oproti minulému roku přihlásilo do „soutěže“ o 20 procent více firem.

Tento rok se tým Insomniac Games umístil na osmém místě, když se jedná o jediné vývojářské studio, které se do dostalo do TOP 50. Hodnocení pracovních podmínek probíhá u přihlášených firem na základě náhodně distribuovaných dotazníků, které vyplňují sami zaměstnanci. V dotaznících jsou přitom otázky týkající se kvality pracovního prostředí, vztahu vedení firmy k zaměstnancům a tak dále.

Podle spoluzakladatele a šéfa Insomniac Games Teda Price je letošní ocenění obzvláště významné, protože se prý týká jednoho z nejtěžších období v historii týmu, kdy se dokončovala a k vydání s launchem PS3 připravovala FPS Resistance: Fall of Man. Fakt, že i navzdory tomu se tým Insomniac Games dostal do TOP 10 firem s nejlepšími pracovními podmínkami dokazuje, že je v rámci herního průmyslu možné dosahovat velmi dobrých výsledků a přitom udržet stimulující a příjemnou firemní kulturu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama