sef-insomniac-ps3-je-fackovaci-panak-pro-tisk
Novinka Šéf Insomniac – PS3 je fackovací panák pro tisk

Šéf Insomniac – PS3 je fackovací panák pro tisk

sleepless.

sleepless.

2. 7. 2007 09:38
Reklama

Ted Price, šéf nezávislého týmu Insomniac, který se věnuje produkci her pro konzole od Sony, má dojem, že si média zasedla na Sony kvůli konzoli PlayStation 3. Jinak řečeno, že si novináři udělali z PS3 a potažmo i ze Sony svého fackovacího panáka. „Podle mě se stal z PS3 fackovací panák pro tisk, opravdu. Kvůli úspěchu v minulosti si chce každý do Sony píchnout, protože je jednoduché přehlédnout, že je PS3 doposud nejrychleji prodávanou PlayStation konzolí. Podle mě je pro lidi přirozené, že jdou po krku tomu, kdo je na vrcholu a Sony si v poslední době užila vláčení blátem dost a dost…byť je to politováníhodné,“ prohlásil Ted Price.

Vzápětí na to pak šéf Insomniac vysvětlil, proč mu kritika Sony  PS3 tak vadí. „Vážně si přeju, aby lidé Sony nekritizovali, protože jsme tím také postiženi, když je (pro mnoho hráčů) Resistance (PS3 FPS Resistance: Fall of Man) synonymum PS3. Sony jasně veřejně přiznala, že jsou věci, které mohla udělat lépe, ale to samé můžu říci o kterékoli z našich her. Skutečnost je taková, že je PS3 na trhu, prodává se dobře a my se těšíme na nadcházející vánoce, které by hráčům měly přinést spoustu zajímavého obsahu, včetně Ratcheta (Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction – PS3 titul od Insomniac) samozřejmě.

Na konto titulu Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction Ted Price prohlásil, že to je pravděpodobně největší a nejkomplexnější projekt, který kdy v kancelářích Insomniac vznikal. Tvůrci prý při vývoji této hry, jež vyjde letos na podzim a v současné době už na ní probíhají dokončovací práce, využili zkušenosti nasbírané při tvorbě PS3 prvotiny Resistance: Fall of Man, což je doposud nejprodávanější PS3 hra – globálně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama