slim-ps2-ztratila-na-vaze-vaznost-ji-zustava
Novinka Slim PS2 ztratila na váze, vážnost ji zůstává

Slim PS2 ztratila na váze, vážnost ji zůstává

sleepless.

sleepless.

9. 7. 2007 14:29
Reklama

Vedle snížení ceny PS3 v severní Americe a očekávaného ohlášení redesignu handheldu PSP vyrukovala spol. Sony ještě s jednou hardwarovou novinkou. Tu si však nechala pro sebe a zapomněla na ni veřejnost upozornit. Bohužel se to netýká ani PS3, ani PSP a v současné době ani západního světa - jenom Japonska.

Jak totiž informuje Nikkei Business Daily, tak společnost Sony uvedla do prodeje nový model tenoučké verze konzole PS2 s označením SCPH-79000, který váží 600 gramů a je tedy o 300 gramů lehčí než stávající model slim PS2. Zeštíhlení, respektive váhová redukce přitom potkala i AC adaptér, jehož nová verze váží 250 gramů, zatímco ta původní vážila 350 gramů.

Podle Nikkei Business Daily bylo nižší váhy konzole i AC adaptéru dosaženo úbytkem použitých součástek. Jinak ovšem nový model slim PS2 vypadá úplně stejně jako ten původní. Jinak řečeno, změny se projevily pouze na váze a pak také na firemní peněžence společnosti Sony. S úbytkem použitých součástek a se ztrátou hmotnosti totiž došlo i ke snížení nákladů na produkci jednoho kusu PS2. Někde se holt musí šetřit, aby byly peníze na dotování produkce PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama