pro-konami-je-ps3-i-po-sleve-porad-draha
Novinka Pro Konami je PS3 i po slevě pořád drahá

Pro Konami je PS3 i po slevě pořád drahá

sleepless.

sleepless.

10. 7. 2007 12:28 5
Reklama

Ani snížení ceny konzole PlayStation 3 v severní Americe o 100 dolarů nestačí dle šéfa Konami of America a Europe Kazumi Kitauea k tomu, aby to mělo nějaký výraznější vliv na prodejnost. „Vážně jsem zvědavý, jestli bude snížení ceny o 100 dolarů stačit Sony k tomu, aby získala zpět podporu uživatelů,“ prohlásil Kitaue pro Reuters a dodal: „Nemyslím, že to bude mít na prodejnost nějaký větší dopad. Vždyť za 500 dolarů si můžete koupit PC“.

Kutaje pak v rozhovoru pro Reuters naznačil, že společnost Konami bude pro svoji úspěšnou sérii Metal Gear Solid nucena hledat uplatnění i na jiných platformách, nejenom na PS3. „Poněvadž se Metal Gear Solid série zrodila na PlayStation, tak bychom ji rádi na PlayStation konzolích udrželi. Možná však budeme nuceni přijmout jistá opatření…“ mlžil pro Reuters Kutaue.

Metal Gear Solid 4 zůstává tedy i nadále PlayStation 3 exkluzivní titul. Není však vyloučeno, že PS3 časem o tuto exkluzivitu ve prospěch Xboxu 360 přijde. Společnost Konami však může rozehrát ještě jeden scénář, kdy MGS4 nechá na PS3 a pro Xbox 360 vyrukuje s jiným MGS titulem. Kdo ví, možná se něco nového dozvíme už během E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama