mgs4-az-pristi-rok-novy-trailer-stare-postavy
Novinka MGS4 až příští rok, nový trailer – staré postavy

MGS4 až příští rok, nový trailer – staré postavy

sleepless.

sleepless.

11. 7. 2007 22:33
Reklama

Update 12. 7. - přidány odkazy na video 

Hideo Kojima osobně byl v průběhu tiskové konference spol. Sony vyzván k tomu, aby uvedl nový trailer z akčního titulu Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Šestiminutové video nabídlo prezentaci grafiky, která na hráče čeká i ve hře samotné. Dále pak video odhalilo návrat postav známých z předešlých MGS titulů.

Konkrétně to je Meryl Silverburgh, Raiden a Vamp. Ostatně boj mezi Vampem a Raidenem tvoří celou jednu polovinu videa. Video navíc vůbec poprvé prezentuje anglický dabing hlavních postav. V roli Snakea hráči určitě poznají hlas Davida Haytera, Roye Campbella bude dabovat Paul Eiding, Raidena si střihne Quinton Flynn, Vampa dabuje Phil LaMarr a Liquid Ocelota Pat Zimmerman.

Jakmile bude video dostupné veřejně, tak vám jej nabídneme. Mezitím nám musíte věřit, že je vážně moc pěkné a spokojit se s novými screenshoty. Hideo Kojima navíc přímo na pódiu během Sony tiskovky (už po několikáté) přislíbil, že je MGS4 určitě poslední MGS titul, v němž budou dořešeny otevřené dějové linky, odhalena všechna tajemství a uzavřeny osudy všech hlavních postav. Žádný další Metal Gear Solid 4 už prý nebude, přinejmenším od Kojimy. Raději však tohle rezolutní  prohlášení budeme brát s rezervou.

Na konec tu však máme jednu méně příjemnou zprávu. Metal Gear Solid 4 vyjde pouze na PlayStation 3 až v první polovině příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama