ps3-hry-od-ncsoftu-se-objevi-i-na-pc
Novinka PS3 hry od NCSoftu se objeví i na PC

PS3 hry od NCSoftu se objeví i na PC

sleepless.

sleepless.

12. 7. 2007 12:33 1
Reklama

Když včera Jack Tretton ohlásil během tiskové konference Sony dohodu se společností NCSoft, která se má týkat vývoje online a MMO her pro PS3, PSN a PSP, tak použil slovo exkluzivní. To znamená, že hry které NCSoft pro Sony vytvoří, budou k dispozici jenom na platformách od Sony a nikde jinde. Tak to bylo původně myšleno.

Geoff Heath z NCSoft Europe však během rozhovoru pro GamesIndustry.biz výše uvedené tvrzení Sony tak trochu vyvrátil. NCSoft prý v současné době připravuje spoustu věcí primárně pro PC. Spol. Sony si z těchto titulů vybere ty vhodné, které pak skončí na PS3. Neznamená to však, že už nevyjdou na PC. PS3 tituly od NCSoftu totiž sice budou PS3 exkluzivní, ale jenom do té míry, že se neobjeví na žádné jiné konzoli. Na PC takové tituly pravděpodobně vyjdou, jak pro GI.biz objasnil situaci Geoff Heath.

Jinak prý zatím NCSoft nemá žádné plány týkající se vývoje her pro Wii a Xbox 360. Do budoucna se však tento postoj může změnit. NCSOft hodlá s Microsoftem i společností Nintendo nadále jednat a kdo ví, třeba se jednou jejich vize střetnou a NCSoft se vhrne do vývoje MMO a online her pro jiné konzole, než jsou ty od Sony. Každopádně, Heath odmítl prozradit, jaké tituly od NCSoftu se konkrétně na PS3 objeví a kdy se objeví. Zřejmě proto, že se na tom zatím NCSoft a Sony ještě nedohodly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama